Bernd Storck.
Volledig scherm
Bernd Storck. © BELGA

Surprise van de chef: Bernd Storck is de opvolger van John van den Brom bij Racing Genk

Racing GenkRacing Genk heeft Bernd Storck aangesteld als nieuwe hoofdcoach. De Duitser heeft een contract getekend voor onbepaalde duur, zo melden de Limburgers. Storck, ex-coach van onder meer Moeskroen en Cercle Brugge, is de opvolger van John van den Brom. De Nederlander werd gisteren ontslagen.

18 reacties

 • Jean-Paul Haesen

  1 maand geleden
  Hij heeft in ieder geval bewezen met middelmatige kernen toch goede resultaten te halen. Ik ben echt benieuwd en had hem reeds enkele jaren geleden willen hebben in plaats van Wolff.
 • Johan Janssen

  1 maand geleden
  Dan toch een wending. Mooi zo.
 • Monique Asaert

  1 maand geleden
  Is die man dan zo goed? Waarom hebben ze hem dan ontslagen bij zijn vorige Clubs.
 • jos kenis

  1 maand geleden
  Het probleem bij Genk is dat het offensief compartiment te weinig defensief werk opknapt. Daarbij denk ik dan aan een Ito, Bongonda en Thorstvedt, dat is van het goede teveel.
 • wim helsen

  1 maand geleden
  Dat is toch geen trainer voor een topploeg. Harde trainer waarvan 'topspelers' niet houden. Zal snel botsen met Bogonda
 1. RECENSIE. ‘Anne Boleyn’: “Een royaal gemiste kans”
  TV

  RECENSIE. ‘Anne Boleyn’: “Een royaal gemiste kans”

  Over Anne Boleyn werd al veel gezegd en geschreven, maar zelden trok de tweede van zes echtgenotes van Hendrik VIII zo veel de aandacht als met de nieuwste reeks over haar leven. ‘Anne Boleyn’, een driedelige miniserie met Jodie Turner-Smith in de titelrol op Streamz, beeldt Anne Boleyn namelijk voor het eerst af als een niet-witte vrouw. Of die nieuwe interpretatie ook tot een verfrissende kijkervaring leidt? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.