Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Storck: “De spelers moeten hun lichaam leren kennen”

Racing GenkZes op zes, zondag tegen Antwerp? Bernd Storck weigert naar het klassement te kijken, dan doen wij het voor hem. Genk bengelt onderaan de linkerkolom en kan zich zondag weer in de race voor play-off 1 mengen. “Ik wil tegen Antwerp een vervolg zien.”

3 reacties

 • Omer Yumlu

  5 maanden geleden
  Er zullen ook wel missers van Genk geweest zijn zeker? Balbezit, aanvalsdrang, dueleren, tactische veldbezetting zijn ook van belang. Genk had dit even terug donderdag. Nu verder aanhouden.
 • jan boden

  5 maanden geleden
  Het komt wel goed met Genk, die oude vos moet je alvast geen streken meer leren.
 • Dirk Theys

  5 maanden geleden
  Als die bal tegen de paal van Charleroi binnen gaat moogt ge uw lichaam nog zo goed kennen als ge wilt, dan win je die wedstrijd niet. Maar die uitleg is te eenvoudig zeker?
 1. Je tuinhuis, bloemenperk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzekering voor je tuin
  Spaargids.be

  Je tuinhuis, bloemen­perk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzeke­ring voor je tuin

  Heel wat mensen herontdekten tijdens de lockdown hun tuin. Misschien is dit dan ook het goede moment om even stil te staan bij de verzekering ervan. Wat als je tuinmeubilair beschadigd raakt door intense hagel of brand? Of je bloemenperk of gazon bezoek krijgt van loslopend wild of vandalen? Stel dat je opstaand zwembad lek slaat... Spaargids.be gaat voor je na of je verzekering tussenbeide komt.