Photo News
Volledig scherm
© Photo News

RC Genk dreigt het drie speeldagen zonder tien internationals te moeten doen, De Condé is woedend: “Dit is competitievervalsing”

RC GenkRacing Genk dreigt het eind januari drie speeldagen zonder haast een volledige basisploeg te moeten doen. Terwijl alle grote Europese competities stilliggen door extra interlandvoetbal in Zuid-Amerika en Azië wordt er in de Jupiler Pro League flink voort gevoetbald. Elke poging tot uitstel van Genk wordt door de andere clubs van tafel geveegd. “Competitief egoïsme zegeviert”, zegt een boze Dimitri de Condé.

38 reacties

 • Casto Giuseppe

  1 maand geleden
  Terug 3buitenlanders opstellen zodat de jeugd weer hun kans krijgen
 • Mieke Ponet

  1 maand geleden
  Dit heeft De Conde zelf veroorzaakt door almaar zijn aankopen in het buitenland, in de verdediging geen enkele Belg, in het middenveld één Belg en in de aanval ook één Belg in de basis dan moet men achteraf niet komen zeuren over te weinig spelers.
 • Guido Winderix

  2 maanden geleden
  Belg Cyril Dessers, behouden in plaats van bankzitter Ugbo aan te werven. Alvast één afwezige minder.
 • Kenny Paulissen

  2 maanden geleden
  Prachtig artikel. Een club die heeft kunnen bestaan door financiële vervalsing heeft geen recht van spreken. En welke beslissing zou De Condé hebben genomen als de rollen waren omgedraaid? Anderzijds: het wordt tijd dat men het aantal buitenlandse spelers per club sterk moet terugschroeven want een echte meerwaarde zijn ze allesbehalve.
 • dretie munkies

  2 maanden geleden
  Wanneer gaan ze eindelijk eens dat verouderd landenvoetbal afschaffen ?
 1. Op zoek naar een koptelefoon of (draadloze) oortjes? Dit zijn dé 5 koopjes van het moment
  Hardware Info

  Op zoek naar een koptele­foon of (draadloze) oortjes? Dit zijn dé 5 koopjes van het moment

  De soldenperiode is volop aan de gang en we bevinden ons in de periode rond Blue Monday, de meest deprimerende dag van het jaar. Hoog tijd dus om jezelf dus even extra te verwennen, met een headset bijvoorbeeld. Techexpert en hoofdredacteur bij Hardware Info Frank Everaardt wijst je de weg naar dé koopjes van het moment, met aandacht voor gamers, sporters, vergadertijgers, bingewatchers en alles daartussen.