BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Racing Genk vergooit voor de derde keer dit seizoen een voorsprong tegen tien man: “Ik word hier moedeloos van”

Racing GenkEen oud zeer kostte Racing Genk drie belangrijke punten tegen Club Brugge. Opnieuw gooit Genk een voorsprong tegen tien man te grabbel, al voor de derde keer dit seizoen. De crisis duurt voort. “Ik word hier moedeloos van”, aldus Van den Brom.

6 reacties

 • jenny charels

  1 jaar geleden
  VDB begrijpt het niet, zegt hij. T is nochtans heel eenvoudig: 10 van Brugge waren beter dan 11 van Genk. Zonder blunder van Mignolet komt Genk zelfs nooit voor. Woensdag gaat Mignolet geen blunder doen en is Genk weer de pineut. VDB is geen grote trainer maar heeft wel de grootste mond.
 • Alfons Ghyselen

  1 jaar geleden
  VDB gij zijt er niet man. Als je 20 minuten voor het einde voor staat tegen 10 man, dan gooi je alles dicht en ga je niet meer aanvallen. Vorige matchen tegen 10 man een voorsprong en hetzelfde tegen komen. Voor mij ben je geen trainer maar een grote prutser.
 • Geert Vande Walle

  1 jaar geleden
  Een trainer "Op de moto" kan helpen
 • Danny Callaert

  1 jaar geleden
  van den brom is één van de beste zoniet de beste coach in belgie. Ik wou dat antwerp een dergelijke coach had. Genk speelt mooi voetbal en heeft intrinsiek de meest getalenteerde ploeg. Alleen het geluk zit eventjes niet mee. Kalm blijven en het lot zal keren. Een antwerp-supporter
 • Kris Waclawski

  1 jaar geleden
  Als hij hier moedeloos van wordt moet hij zijn conclusies trekken. Van den Brom is een vakman, zonder enige twijfel, maar hij is *nooit* in staat om een ploeg op een hoger niveau te tillen of spelers boven zich uit te laten groeien. Zonder twijfel hebben ze dat bij het bestuur van Genk nu ook wel door. Wanneer heb ik Genk onder Van den Brom een *do or die* mentaliteit-wedstrijd zien spelen ? Letterlijk niet 1 keer.