BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Racing Genk vergooit voor de derde keer dit seizoen een voorsprong tegen tien man: “Ik word hier moedeloos van”

Racing GenkEen oud zeer kostte Racing Genk drie belangrijke punten tegen Club Brugge. Opnieuw gooit Genk een voorsprong tegen tien man te grabbel, al voor de derde keer dit seizoen. De crisis duurt voort. “Ik word hier moedeloos van”, aldus Van den Brom.

6 reacties

 • jenny charels

  2 maanden geleden
  VDB begrijpt het niet, zegt hij. T is nochtans heel eenvoudig: 10 van Brugge waren beter dan 11 van Genk. Zonder blunder van Mignolet komt Genk zelfs nooit voor. Woensdag gaat Mignolet geen blunder doen en is Genk weer de pineut. VDB is geen grote trainer maar heeft wel de grootste mond.
 • Alfons Ghyselen

  2 maanden geleden
  VDB gij zijt er niet man. Als je 20 minuten voor het einde voor staat tegen 10 man, dan gooi je alles dicht en ga je niet meer aanvallen. Vorige matchen tegen 10 man een voorsprong en hetzelfde tegen komen. Voor mij ben je geen trainer maar een grote prutser.
 • Geert Vande Walle

  2 maanden geleden
  Een trainer "Op de moto" kan helpen
 • Danny Callaert

  2 maanden geleden
  van den brom is één van de beste zoniet de beste coach in belgie. Ik wou dat antwerp een dergelijke coach had. Genk speelt mooi voetbal en heeft intrinsiek de meest getalenteerde ploeg. Alleen het geluk zit eventjes niet mee. Kalm blijven en het lot zal keren. Een antwerp-supporter
 • Kris Waclawski

  2 maanden geleden
  Als hij hier moedeloos van wordt moet hij zijn conclusies trekken. Van den Brom is een vakman, zonder enige twijfel, maar hij is *nooit* in staat om een ploeg op een hoger niveau te tillen of spelers boven zich uit te laten groeien. Zonder twijfel hebben ze dat bij het bestuur van Genk nu ook wel door. Wanneer heb ik Genk onder Van den Brom een *do or die* mentaliteit-wedstrijd zien spelen ? Letterlijk niet 1 keer.
 1. RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursector de mensheid. En nee, het werd niet geregisseerd door Stany Crets”
  TV

  RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursec­tor de mensheid. En nee, het werd niet geregis­seerd door Stany Crets”

  Een gemuteerde griep die 99% van de bevolking uitroeit. We gokken dat u nog liever uw gebruikt mondmasker opeet, dan dat u zo een reeks moet uitzitten. Toch is ‘Station Eleven’ geen doorsnee apocalyptische nachtmerrie, waar budget noch doembeelden worden gespaard om u van uw laatste restje hoop te stropen. Of dat ook genoeg is om uw negatieve ervaringen aan de kant te schuiven en u aan deze HBO Max-reeks op Streamz over te geven? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.