Dennis Haar
Volledig scherm
Dennis Haar © Photo News

Racing Genk neemt afscheid van assistent-coach Dennis Haar

Racing GenkBij vicekampioen en Bekerwinnaar Racing Genk is er een einde gekomen aan de samenwerking met de Nederlander Dennis Haar, assistent van zijn landgenoot en hoofdcoach John van den Brom, zo maakte de club bekend.

7 reacties

 • Mieke Ponet

  1 jaar geleden
  Trainer zijn kan men leren er bestaan honderden boeken hier over, coach zijn heeft men of niet is een kwestie van inschatten, iets aanvoelen en een stap vooruit denken en daarop reageren in een wedstrijd en dat is in Genk niet aanwezig, niet tegen staande dat men nu op elke plaats twee volwaardige technische spelers heeft. Spelers die niet in de wedstrijd zitten worden niet vervangen of zeker veel te laat. één vb die derde speler bij Racing waar ze nood aan hebben in het middenveld ontbreekt.
 • James Williams

  1 jaar geleden
  Het zou in België nu toch al een tiental jaren bekend moeten zijn dat Van den Brom technisch en tactisch veel en veel tekort komt om een topploeg te leiden maar nee de simpele Limburgers dachten het weer beter te weten. Helaas dus, wordt niks met die vent.
 • Stefan Lijnen

  1 jaar geleden
  Stuur martins ook maar mee want zijn tijd is voorbij
 • Geert De Decker

  1 jaar geleden
  Ben blij dat ze bij Genk zo snel de oorzaak gevonden hebben voor de 5 opeenvolgende nederlagen. Het lag aan de T2, zo simpel was het. Wat een grap!
 • Polutnik Ronald

  1 jaar geleden
  Het stond in de sterren geschreven dat het met Brom nooit zal lukken zoals Martinez bij de Belgische nationale voetbalploeg . Sorry sorry
 1. REACTIES. Bilal El Khannouss: “Maak straks mijn koffer voor Qatar” - Hannes Delcroix: “WK-break gebruiken om de hoofdjes even leeg te maken
  Play
  Jupiler Pro League
  3

  REACTIES. Bilal El Khannouss: “Maak straks mijn koffer voor Qatar” - Hannes Delcroix: “WK-break gebruiken om de hoofdjes even leeg te maken

  Een nieuwe nederlaag voor Anderlecht, een nieuwe overwinning voor Racing Genk. Het contrast tussen beide clubs kan na 17 speeldagen - de helft van de reguliere competitie - niet groter zijn. Hannes Delcroix noemt de elfde plaats “treurig”. “Als Anderlecht zijnde moet je bovenin meedraaien en meedoen voor de play-offs.” Een andere sfeer bij Genk-speler Bilal El Khannouss, maar: “Over de titel wordt er nog niet gesproken.”
 2. Aangereden nadat je hard moest remmen door de laaghangende zon: wie is er dan aansprakelijk?
  Independer

  Aangereden nadat je hard moest remmen door de laaghangen­de zon: wie is er dan aansprake­lijk?

  Deze week mogen we flink wat zon verwachten. Dat doet deugd, maar het levert ook extra risico's op wanneer je de baan op moet. Immers, de zon hangt tijdens de winterperiode laag, wat de zichtbaarheid tijdens het autorijden serieus bemoeilijkt. Een kop-staartbotsing is dan snel gebeurd. Bepalen wie aansprakelijk is voor de schade kan dan moeilijk zijn. Independer.be zet daarom vier mogelijke botsingen - en hun gevolgen - op een rij.
 1. Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen
  Tweakers

  Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen

  Fervent gamer en vaak onderweg? Dan ben je mogelijk gebaat bij een controller waar je smartphone in past. “Voor iets meer dan 100 euro kun je heel fijn gamen en ligt er een hele wereld aan – vaak gratis – spelletjes aan je voeten”, zegt Wout Funnekotter, hoofdredacteur bij technologiesite Tweakers. Hij onderwierp de twee meest gangbare controllers voor smartphones aan een vergelijkingstest.