Dennis Haar
Volledig scherm
Dennis Haar © Photo News

Racing Genk neemt afscheid van assistent-coach Dennis Haar

Racing GenkBij vicekampioen en Bekerwinnaar Racing Genk is er een einde gekomen aan de samenwerking met de Nederlander Dennis Haar, assistent van zijn landgenoot en hoofdcoach John van den Brom, zo maakte de club bekend.

7 reacties

 • Mieke Ponet

  1 maand geleden
  Trainer zijn kan men leren er bestaan honderden boeken hier over, coach zijn heeft men of niet is een kwestie van inschatten, iets aanvoelen en een stap vooruit denken en daarop reageren in een wedstrijd en dat is in Genk niet aanwezig, niet tegen staande dat men nu op elke plaats twee volwaardige technische spelers heeft. Spelers die niet in de wedstrijd zitten worden niet vervangen of zeker veel te laat. één vb die derde speler bij Racing waar ze nood aan hebben in het middenveld ontbreekt.
 • Jef Salgado

  1 maand geleden
  Het zou in België nu toch al een tiental jaren bekend moeten zijn dat Van den Brom technisch en tactisch veel en veel tekort komt om een topploeg te leiden maar nee de simpele Limburgers dachten het weer beter te weten. Helaas dus, wordt niks met die vent.
 • Stefan Lijnen

  1 maand geleden
  Stuur martins ook maar mee want zijn tijd is voorbij
 • Geert De Decker

  1 maand geleden
  Ben blij dat ze bij Genk zo snel de oorzaak gevonden hebben voor de 5 opeenvolgende nederlagen. Het lag aan de T2, zo simpel was het. Wat een grap!
 • Polutnik Ronald

  1 maand geleden
  Het stond in de sterren geschreven dat het met Brom nooit zal lukken zoals Martinez bij de Belgische nationale voetbalploeg . Sorry sorry