Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Paul Onuachu over zijn kansen op de Gouden Schoen: “Wat ik eind vorig seizoen deed, is straffer dan wat anderen nu doen”

Racing GenkMet 35 goals trapte hij vorig seizoen een pak records aan diggelen en ondanks een minder jaar van Genk zit Paul Onuachu ook dit seizoen weer aan 12 stuks. De Goudkoorts neemt toe. “Als een gouden maatje 46 te duur is voor jullie, geef je de schoen beter aan iemand met kleine voeten.”

15 reacties

 • gaston bergmans

  1 jaar geleden
  een beer van een kerel maar daar is ook alles mee gezegd , ceulemans was ook een beer maar die werkte nog eens keihard ,en zoals eerder hier geschreven , een van moer , coeck, pfaff vanderelst enz zo een spelers met charisma inzet karakter dat zijn vervlogen tijden , toen voetbal nog sport was
 • Hugo Wouters

  1 jaar geleden
  Deze man komt helemaal niet in aanmerking om de gouden schoen te winnen. Bij Genk is er maar een speler die in aanmerking komt en dat is zonder twijfel ITO; Spelmaker, aangever van kansen en zelf ook nog eens beslissend scoren.
 • marc wauters

  1 jaar geleden
  Deze een gouden schoen hebben jullie de tijden gekend van wilfried van moer dat waren gouden schoenen ze zouden beter geen geven wie verdient er nu een de ketelare hij heeft maar 6 maanden deftig gespeeld komaan voetbal liefhebbbers
 • jean-pierre Vermyle

  1 jaar geleden
  probleem van de gouden schoen is dat de stembeurt over 2 halve seizoenen gaat.hij zal wel veel punten gehaals hebben van jan tot juni,einde seizoen,maar van aug tot dec heeft hij te weinig,of niet gespeeld.dus normaal mag of kan hij die schoen niet winnen .wie dan wel?wait and see denk ik dan .
 • Bart Jaspers

  1 jaar geleden
  Voetjes op de grond aub !
 1. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.
 2. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  8

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.