photo_news
Volledig scherm
PREMIUM
© photo_news

Patrick Janssens: "Het ontslag van Albert Stuivenberg was confronterend"

RC GenkAlbert Stuivenberg moest de Arsène Wenger van Racing Genk worden. Een man die op lange termijn mee de sportieve lijnen zou uittekenen. Dat hij na minder dan een jaar moest vertrekken, is hard aangekomen bij Patrick Janssens. "Het ontslag van Albert was confronterend."

11 reacties

 • vanaeken jokke

  5 jaar geleden
  Het zal in Genk pas beteren als ze u P Janssens en schop geven dat ge buiten vliegt zonder opzeg vergoeding.
 • vanaeken jokke

  5 jaar geleden
  Het zal in Genk pas beteren als ze u P Janssens en schop geven dat ge buiten vliegt zonder opzeg vergoeding.
 • Bruno Zonnekeyn

  5 jaar geleden
  Janssens de grootste paljas die hier in België rondloopt Destijds jammer genoeg burgermeester van het schoon verdiep geweest (na onderuithalen van partijgenoot L. Detiège = vuile streek gelapt) en denkt die paljas dat hij Genk mee kan besturen Tjonge tjonge toch ... dat ze dit nog niet beseffen in Genk versta ik echt niet.
 • jos Depros

  5 jaar geleden
  Janssens de man die in opvolging van zijn andere rode vrienden van Antwerpen een puinhoop maakte. Genk volgt voorbeeld
 • Pieter Martens

  5 jaar geleden
  Ik moet Albert Stuyvenberg bijtreden als hij zegt dat zijn Rotterdamse mentaliteit niet strookte met het Genkse, beter gezegd Genkse achterbakse mentaliteit. Jongens maak je al niet belachelijker als jullie al zijn.
 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  6

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.