Daniel Muñoz
Volledig scherm
Daniel Muñoz © Twitter Atlético Nacional.

Opnieuw een Colombiaan voor Genk: verdediger Daniel Muñoz (24) is eerste versterking

4 reacties

 • Danny Velghe

  1 jaar geleden
  colombia heeft uit&in reislockdown tot 31augustus,dus mist sowieso voorbereiding& eerste wedstrijdmaand, een niet directe versterking & dan komen de wintermaanden waar zuidamerikaanse sporters niet gek op zijn.
 • Peter Kneepkens

  1 jaar geleden
  Merci Raymond
 • raymond van der craen

  1 jaar geleden
  @PHILIPPE QUINART: Als er een ploeg waar de jongeren speelkansen krijgen is het toch Genk met een van de jongste spelerskern. Philippe heb je ook gezien op welke plaats Munoz speelt? Op de positie van Maelhe en te vrezen valt dat hij nu zal vertrekken. Voor een eerlijke prijs houdt Genk geen spelers tegen die zich kunnen verbeteren en er zal bijgevolg geen jongere geblokkeerd worden!
 • PHILIPPE QUINART

  1 jaar geleden
  En hun eigen jeugd net als bij FCB op de tweede plaats.
 1. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.
 2. Ook volksfeest in Genk: honderden supporters wachten spelersbus op en vieren met Bengaals vuur
  Play
  Racing Genk
  5

  Ook volksfeest in Genk: honderden supporters wachten spelersbus op en vieren met Bengaals vuur

  Niet alleen in Brugge, maar ook in Genk voltrok zich gisteren een waar volksfeest. Enkele honderden uitzinnige supporters wachtten de spelersbus op aan de Luminus Arena om het knalseizoen van hun ploeg te vieren - Genk won de beker en werd tweede na sterke play-offs. Bij aankomst deelden enkele spelers van Racing Genk en ook coach John van den Brom in het feestgedruis vanop een balkon. Er werd gezongen en Bengaals vuur afgestoken, van mondmaskers en afstand was ook hier geen sprake.