Joel Hoylaerts/Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Joel Hoylaerts/Photo News

Onze huisanalist Marc Degryse praat met Peter Croonen: “Gaan we nu niet mee in BeNeLiga, dan worden we lilliputtercompetitie”

Racing GenkOp de dag van de inauguratie van Joe Biden als 46ste president van de Verenigde Staten trok onze huisanalist Marc Degryse naar Peter Croonen. President van de Pro League en Racing Genk. Een gesprek over de sportieve ambities van Genk, vier jaar voorzitterschap en de BeNeLiga.

6 reacties

 • Marc De Vos

  1 jaar geleden
  Op Brugge na heeft geen enkele Belgische ploeg iets te zoeken in een BeNeliga .Durft iemand oplijsten hoeveel punten de Belgische ploegen de laatste jaren behaald hebben tegen de Nederlandse in de Europese competities ? 10 jaar geleden was Anderlecht bijna de evenknie van PSV ,maar nu liggen de kaarten helemaal anders .En wie ligt er wakker van Charleroi-Vitesse ?
 • Linda D'Haese

  1 jaar geleden
  Een Nederlands Vlaamse kompetitie zou de beste oplossing zijn dan zouden we beter voetbal te zien krijgen wand nu is het om te huilen als ge sommige ploegen bezig ziet een ganse wedstrijd met elf voor de goal staan en stampen en trekken maak van die ploegen opnieuw amateurs zijn de naam profs niet waardig en de meeste Waalse ploegen zijn toch virtueel fait en moesten normaal degraderen
 • Dominique ROSIER

  1 jaar geleden
  De BeNeliga gaat er komen,en liefst zo snel mogelijk.
 • Peter Johan

  1 jaar geleden
  Er zit geen enkele Nederlander te wachten op een BeNe-liga, laat staan dat ze er wakker van liggen... En voor Mr. de Groote hieronder: en dus nog veel minder op/van een Nederlands-vlaams model.
 • Germain De Block

  1 jaar geleden
  Kan de pro liga nog niet in goede banen leiden dus mischien best mondje dicht over andere clubs.
 1. Tracy Acheampong, de steun en toeverlaat van Paul Onuachu: “Het heeft 3 maanden geduurd voor ik wist dat Paul een profvoetballer was”
  PREMIUM
  Gouden Schoen
  8

  Tracy Acheampong, de steun en toeverlaat van Paul Onuachu: “Het heeft 3 maanden geduurd voor ik wist dat Paul een profvoet­bal­ler was”

  In ‘Onuachu Town’ is zij de koningin, Tracy Acheampong (23). Een meisje uit Amsterdam met Ghanese roots en al bijna vier jaar steun en toeverlaat van Paul Onuachu (27). Ook zij genoot de laatste dagen intens van de erkenning die haar topspits kreeg. “Toen hij meteen mijn nummer vroeg, dacht ik ‘echt niet’, maar het was typisch Paul: doodeerlijk en rechtuit.”