John Van den Brom.
Volledig scherm
PREMIUM
John Van den Brom. © Photo News

Onze chef voetbal vol lof voor Van den Brom: “Je kunt niet 18 trainers hebben zoals hij, dan is elke speeldag de Far West. Eén is genoeg”

Belgisch voetbalRacing Genk raast verder. Op hún manier. Onze chef voetbal steekt wat dat betreft een pluim op de hoed van trainer John van den Brom. “In verzuurde tijden van Twitch, Insta en tweets, is Van den Brom de hippie die anno 2021 een glimlach op je gezicht tovert.”

10 reacties

 • Eric Hood

  2 maanden geleden
  Toptrainer weet waar het om draait... niet teveel van deze trainers in België laten spelen. Het niveau zou zomaar weer stijgen...
 • ROGER DEPREZ

  2 maanden geleden
  Antwerp speelt na de rust weer power voetbal en net het zelfde als de vorige keer en Brom heeft weer geen oplossing en weer 2 doelpunten op korte tijd. Het licht helemaal niet aan de spelers maar aan de NIET ingreep van de staf en Brom, Mc Kenzie had dadelijk moeten spelen na rust en laat Antwerp nu maar 20 minuten power voetbal spelen en Genk met drie tegen twee in het centrum van de verdediging. Antwerp kan die power voetbal geen 45 minuten volhouden en het beter voetbal van Genk komt weer.
 • Jef Salgado

  2 maanden geleden
  Van den Brom is vooral een heel simpele trainer in alle betekenissen van het woord. Hij brengt zeker niets extra bij wat sommige toptrainers wel kunnen dus best niet teveel bewieroken want stelt niet al teveel voor
 • Nick De Pauw

  2 maanden geleden
  Ines Ramon: Miyoshi is een meer dan waardige vervanger dus Rafa werd niet echt gemist. Het is vooral de kwaliteit van Genk die Antwerp de das om deden.
 • Hilkens Björn

  2 maanden geleden
  Ines Ramon, pech voor Antwerp maar Genk heeft gewonnen.