.
Volledig scherm
PREMIUM
. © Belga/VTM

Onze chef voetbal na uitschakeling Genk: “'t Is de schuld van Clement (hij was de beste trainer geweest voor dit Genk)”

Racing GenkAuf Wiedersehen, zongen die van FC Salzburg. 1-4. Rampspoed over Racing Genk, en alvast een lastige start voor Hannes Wolf. Wolf liet Racing Genk beginnen met een duidelijk tactisch idee. Dat hebben wij van Felice Mazzu veel te weinig, omzeggens nooit, gezien. Onze landskampioen zit diep. Dit verhaal is er evenwel een van medeleven. 

18 reacties

 • RONNY HELSEN

  1 jaar geleden
  Hij had geen punt meer gehaald bij dit Genk en dat weet en wist hij .
 • Henri Haquin

  1 jaar geleden
  waarom de clubs nog zoveel geld steken in een goede trainer begrijp ik niet goed als ik lees hoe goed supporters het allemaal weten, het is nochtans echt heel simpel: wint de ploeg is alles goed, verliest de ploeg dan is alles slecht...
 • André Christiaens

  1 jaar geleden
  Wat minder investeren in wit en blauwe vlaggen en mensen die aan het roer staan bij Genk de laan uitsturen. Ons profil en nog eens ons profil,het bestuur moet zorgen dat er Eendracht in de ploeg is, dat iedereen dezelfde taal begrijpt en spreekt. Een trainer die geen vriendschap kan bekomen tussen de spelers onderling staat den doden opgeschreven. Ze hebben hun loon en basta daar na.
 • Luc Cleynhens

  1 jaar geleden
  Clement wist verdomt goed genoeg dat hij met een mindere ploeg niet dezelfde resultaten kon hebben. Slimme trainer !!!!!
 • thierry sieben

  1 jaar geleden
  Salzburg was gewoonweg sterker, punt aan de lijn, ni zeveren, spelen!!
 1. Danny Vukovic sluit een terugkeer naar Europa niet uit: “Ik heb al verschillende aanbiedingen op zak”
  Racing Genk

  Danny Vukovic sluit een terugkeer naar Europa niet uit: “Ik heb al verschil­len­de aanbiedin­gen op zak”

  Nog tien dagen. Zolang moet Danny Vukovic nog in quarantaine blijven in een hotel in Sydney vooraleer hij eindelijk herenigd wordt met zijn gezin. De 35-jarige - morgen blaast hij 36 kaarsjes uit - ex-doelman van Racing Genk blikt met veel trots terug op zijn avontuur in België, maar wil zijn handschoenen nog niet aan de haak hangen. “Ik ga zeker door tot het WK in Qatar.”
 2. Magische girlpower, hoopgevende natuurbeelden of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Magische girlpower, hoopgeven­de natuurbeel­den of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s voor het weekend. Deze week op het menu: een hoopgevende natuurdocumentaire over het lockdowneffect op Apple TV+, een magisch Brits kostuumdrama op Streamz en een doodeerlijk portret van Lars Bos, beter gekend als popartiest Snelle, op Netflix.
 1. EXCLUSIEF. “Kijk eens in de ‘voiture’. Het is maar koers hé”: bekijk hier het eerste deel van de miniserie ‘Wout’
  Play
  PREMIUM
  Wielrennen

  EXCLUSIEF. “Kijk eens in de ‘voiture’. Het is maar koers hé”: bekijk hier het eerste deel van de miniserie ‘Wout’

  6 april
 2. Ex-turnster Aagje Vanwalleghem over verontschuldigingen: "Belangrijk moment"
  Play

  Ex-turn­ster Aagje Vanwalleg­hem over veront­schul­di­gin­gen: "Belangrijk moment"