BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

Nieuwe trainer, nieuwe staf, nieuwe spelers: hoe Racing Genk zichzelf wil heruitvinden

Racing GenkMet de komst van Wouter Vrancken – zijn aanstelling is naderend – stopt het niet bij Racing Genk. De Limburgers willen schoon schip maken na een teleurstellend seizoen en voorzien veranderingen in alle geledingen van de club. Een overzicht. 

14 reacties

 • eric debanne

  3 weken geleden
  De vraag is weeral ...hoelang zal de nieuwe coach mogen blijven van het bestuur ...🙄
 • Jan Vercammen

  1 maand geleden
  Dimitri heeft met zijn goede VERKOOPstrategie gezorgd voor een sterke clubkas. Al die steengoede verkochte spelers vervangen was geen sinecure. Toch hebben we nog vrij recent een beker en een kampioenschap gewonnen. Met Wouter Vrancken zie ik een nieuwe Philip Clement. Dus FORZA Racing...met de jeugd die dan wel het krediet de steun en het geduld moeten krijgen van de echte supporters.
 • Jean Van Rompaey

  1 maand geleden
  20 trainers in 20 jaar : geen bewijs van kunde voor De Condé.
 • Jean Pierre Huybrechts

  1 maand geleden
  Zolang De Condé daar de touwtjes in handen heeft, lees aan de vetpotten kan zitten ivm in en aankopen zal het NOOIT beteren, volledig mee eens met Jean Debruyne
 • bartholomeus jaspers

  1 maand geleden
  Misschien beter nieuw bestuur !
 1. RC Genk dreigt het drie speeldagen zonder tien internationals te moeten doen, De Condé is woedend: “Dit is competitievervalsing”
  RC Genk
  38

  RC Genk dreigt het drie speeldagen zonder tien internatio­nals te moeten doen, De Condé is woedend: “Dit is competitie­ver­val­sing”

  Racing Genk dreigt het eind januari drie speeldagen zonder haast een volledige basisploeg te moeten doen. Terwijl alle grote Europese competities stilliggen door extra interlandvoetbal in Zuid-Amerika en Azië wordt er in de Jupiler Pro League flink voort gevoetbald. Elke poging tot uitstel van Genk wordt door de andere clubs van tafel geveegd. “Competitief egoïsme zegeviert”, zegt een boze Dimitri de Condé.