Mark van Bommel, hier als coach van Wolfsburg.
Volledig scherm
Mark van Bommel, hier als coach van Wolfsburg. © EPA

Niet Racing Genk, maar Antwerp ligt in polepositie om coach Mark van Bommel aan te trekken

Racing GenkMark van Bommel is in beeld om de nieuwe trainer van Antwerp te worden. De 45-jarige Nederlander staat ook in de belangstelling van Racing Genk, en wikt en weegt zijn mogelijkheden.

39 reacties

 • Casto Giuseppe

  1 maand geleden
  Geef mij maar Vrancken die speelt aanvallend
 • Martin Scheepers

  1 maand geleden
  Ge moogt hem hebben
 • eric debanne

  1 maand geleden
  Gebuist bij PSV en wolsburg ...😳...! Goeie speler geweest maar als trainer geen bal... Zal passen bij Antwerp...🙄
 • rudi swinnen

  2 maanden geleden
  Snap niet goed waarom iemand die zowel in PSV als in Wolfsburg buiten gegooid is als T1 zo gegeerd is in Belgie . Zijn CV is toch verre van goed als trainer
 • Freddie HEREMANS

  2 maanden geleden
  Nederlanders en hun koopmanskunst...Grootpraters, lefgozers, durfals. De merderheid is zo, maar niet allemaal. Koster en Schreuder waren/zijn Club-trainers op een zakelijke manier, geen tafelspringers noch fanaten maar gewoon integere vakmensen met branie. Wij Vlamingen echter, zijn vaak te bescheiden, te weinig ambitieus, terwijl er veel trainers rondlopen die minstens even goed werk afleveren als grote Nederlandse namen. Kijk maar hoe Clement zich, bij een Franse Elite -club! , lanifesteert.
 1. De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartphones
  Tweakers

  De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartpho­nes

  Ben je nog voor je vakantie op zoek naar een nieuwe smartphone? Hecht je veel belang aan de kwaliteit van de bijhorende camera, om zo onvergetelijke vakantiekiekjes en festivalfoto’s te kunnen maken? Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers trakteert je op zijn top drie smartphones-met-de-zotste-camera’s van het moment én geeft ook enkele minder dure alternatieven mee.