Mike Trésor.
Volledig scherm
PREMIUM
Mike Trésor. © Photo News

Mike Trésor, van Anderlecht over NEC en Willem II tot bij Racing Genk: “Via een omweg kan je ook je doel bereiken, zie je?”

RACING GENKMike Trésor ­Ndayishimiye (22) is de toekomst. Een kennismaking met de nieuwe smaakmaker van Racing Genk. Klaar om na de Eredivisie nu ook de Jupiler Pro League te bestormen. “Straks de eerste thuismatch met publiek. Ik heb er écht zin in.”

3 reacties

 • eric debanne

  11 maanden geleden
  Die speler op de bank ! Komt nog niet aan de enkels van thorsvedt ... Geef meer kansen aan eigen jeugd
 • Casto Giuseppe

  1 jaar geleden
  Tresor moet altijd erin staan als Thorsvedt terug komt dan moeten ze maar iemand anders opofferen
 • ROGER DEPREZ

  1 jaar geleden
  Hij zal heel goed en efficiënt moeten zijn om K. Thorstvedt er uit te spelen, even afwachten en zullen we zien.
 1. Pierre Denier neemt na 48 jaar (!) afscheid van ‘zijn’ Racing Genk: “De Bruyne is de beste waarmee ik gewerkt hebt, Nilis de beste waarmee ik gespeeld heb”
  PREMIUM
  JUPILER PRO LEAGUE
  7

  Pierre Denier neemt na 48 jaar (!) afscheid van ‘zijn’ Racing Genk: “De Bruyne is de beste waarmee ik gewerkt hebt, Nilis de beste waarmee ik gespeeld heb”

  48 jaar in dienst voor stamnummer 322, laat dat even bezinken. Bijna een halve eeuw gaf Pierre Denier (65) hart en ziel aan eerst Winterslag en nadien Racing Genk. Een clubicoon die naam waardig. Morgen speelt KRC Genk z’n galamatch tegen AEK Athene en krijgt ‘Pierke’ het afscheid dat hij verdient. Tijd voor een terugblik op een halve eeuw ‘Mijn. Club.’ “Ik, klein manneke van Molenbeersel als scout in Bernabeu. ‘Schade beperken’, schreef ik op.”