Marc Brys.
Volledig scherm
Marc Brys. © Photo News

Marc Brys was topkandidaat, maar zegt neen tegen Racing Genk

Racing GenkMarc Brys (58) was topkandidaat om Jess Thorup op te volgen bij Racing Genk, maar de coach van OH Leuven heeft neen gezegd tegen een avontuur bij de Limburgers. 

47 reacties

 • Alexander Stroobants

  7 maanden geleden
  Waarom zou Brys Marc daar op in gaan.Dat is een stap terug.
 • Ludwig Janssens

  7 maanden geleden
  Marc Brys, u stijgt in mijn achting. Is een sobere trainer met goede kijk op de zaken. Levert momenteel zeer goed werk bij zijn huidige ploeg. Waarom zou hij dit vergooien om naar een ploeg te gaan die 11 trainers heeft in 10 jaar?? Daar moet toch iets schelen,toch?? Nog zo'n pseudotopper in belgistan. Zo zijn er veel ploegjes bij ons , tot zij met de neus op de feiten worden gedrukt , zoals gisteren met club.
 • Polutnik Ronald

  7 maanden geleden
  En waarom niet Jacky Mathijsen een echte Limburger en niet duur voor een paar maanden .
 • Polutnik Ronald

  7 maanden geleden
  Genk kan misschien de Special One eens bellen in Engeland .
 • Lode Meyers

  7 maanden geleden
  Hoe alles nu verloopt bij KRC-Genk moet het toch duidelijk zijn dat intern iets mis zit. Trainers die met de Noorderzon vertrekken, trainers die de ploeg kennen en duidelijk neen zeggen?
 1. Danny Vukovic supportert zondagnacht – vanaf 4u45 – vanuit Australië voor z’n ex-club: “Met een biertje erbij. Tegen de zenuwen”
  PREMIUM
  Racing Genk
  3

  Danny Vukovic supportert zondag­nacht – vanaf 4u45 – vanuit Australië voor z’n ex-club: “Met een biertje erbij. Tegen de zenuwen”

  In Sydney lijkt de coronasituatie helemaal onder controle, maskers dragen ze er enkel nog met carnaval. En dus geniet ex-Genkdoelman Danny Vukovic (36) met volle teugen van het leven en zijn gezin, dat binnen twee weken een nieuwe baby verwelkomt. Maar zondagavond – maandagochtend Sydney time – zit hij aan zijn tv-scherm gekluisterd met, jawel, een biertje in de hand.