Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Kristian Thorstvedt, hattrickheld én bad boy van Racing Genk: “Nice guys winnen niks”

Racing GenkKristian Thorstvedt (22) is hot. Gesprekken over een verlengd verblijf bij Racing Genk lopen, tegen Antwerp scoorde de Noor een hattrick. Tijd voor een babbel met de Noorse bad boy van de Limburgers. Over zijn bekende vader en zus, het gekke begin van zijn carrière én het gif in zijn genen. “Ik ga voor niemand uit de weg.”

1 reactie

 • ROGER DEPREZ

  4 maanden geleden
  Ten onrechten door de media als bad boy afgeschilderd, hij is hard maar zeker niet vuil en dat hij zijn mannetje staat daar is nies mis mee, hij is groot en sterk en wint heel veel duels en dat is voor de pers en co een teken om te discrimineren.
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).