Kan en mag John van den Brom het tij nog keren bij Racing Genk?
Volledig scherm
PREMIUM
Kan en mag John van den Brom het tij nog keren bij Racing Genk? © Photo news

“Kiezen is verliezen”: onze watcher Kjell Doms ziet Racing Genk in moeilijke spreidstand omtrent lot van Van den Brom

Racing GenkMoet Racing Genk nog verder met John van den Brom als coach, na de nieuwe nederlaag tegen Beerschot en de 8 op 30? ‘t Is een vraag waar ook het Genkse bestuur zich dezer dagen de kop over breekt. Een pasklare oplossing om uit de huidige crisis te komen is er echter niet, zo stelt onze clubwatcher Kjell Doms. Of hoe de Genkse Raad van Bestuur bezig is aan een moeilijke spreidstand.

8 reacties

 • Lucas Botterman

  4 dagen geleden
  Het wordt tijd dat ze een voorbeeld nemen Zulte-waregem. Ook als het wat minder goed loopt blijft de trainer aan boord. Continuïteit noemen ze zoiets.
 • eduard janssens

  4 dagen geleden
  Het beleid is de oorzaak van alles dat die in eigen boezem kijken ; bewijs is dat dit hun zoveelste trainer is .Sterk middenveld verkopen want blijkbaar tellen de euro's : maar echt spelers worden niet aangekocht wat er nu rondloopt is om te schreeuwen .Genk is nog schaduw wat het ooit geweest is!
 • raymond van der craen

  4 dagen geleden
  Hoe zal die trainer nog functioneren als hij weet dat hij op het einde van het seizoen toch de bons krijgt? Trouwens het lukt nu ook al niet. Wil Genk nog een prijs pakken dan kan het duo Olivieri- Ribeiro best meteen terug de interimjob van hulptrainer(s) overnemen en kan brom meteen vertrekken.
 • Rikkert Biemans

  4 dagen geleden
  Je kan ze geen slecht voetbal of gebrek aan inzet verwijten. Ze speelden een prima wedstrijd.
 • michel mans

  4 dagen geleden
  Klopt Toon, echter speelt geld steeds meer een rol.Elke ploeg dat een goede speler heeft is verplicht deze te verkopen.En steeds worden trainers aan de deur gezet nadat de club eerst kassa kassa heeft gedaan.Geen geduld meer voor een nieuwe start.Hoeveel spelers heeft Genk de laatste jaren verkocht?Maar dit geld voor elke club,zeker voor de kleintjes.Waarom niet terug naar 4 buitenlanders op het veld en de rest Belgen.Geef jeugd de kans.
 1. REACTIES. Clement: “Je ziet steeds meer de automatismen” - Van den Brom: “Deze nederlaag was onnodig”
  Play
  Jupiler Pro League
  9

  REACTIES. Clement: “Je ziet steeds meer de automatis­men” - Van den Brom: “Deze nederlaag was onnodig”

  Club-coach Philippe Clement was vooral tevreden over de mentaliteit en de kwaliteit die zijn ploeg aan de dag legde. “ Als je die twee combineert, heb je veel kans om te winnen. We begonnen fantastisch, met hoge pressing, dominantie en kansen en dan kom je ook op een goeie manier op voorsprong. Dan vind ik dat we tien, vijftien minuten te veel op safe spelen, te weinig vooruit denken en dan krijg je uit het niks twee goals binnen. Wat dan superbelangrijk is, is de reactie achteraf en daar ben ik nog het meest van alles blij om. Niemand liet het hoofd hangen, geen gedoe onderling, gewoon direct beginnen strijden om de zaak recht te zetten. ‘t Is belangrijk dat je dat kan brengen in topmatchen.”
 1. België staat onder druk in coëfficiëntenranking om Europees voetbal
  Play

  België staat onder druk in coëfficiën­ten­ran­king om Europees voetbal

 2. Mignolet: "Met de jongens die nu thuiszitten, hadden we nog heel erg mooie dingen kunnen doen in Europa"
  Play

  Mignolet: "Met de jongens die nu thuiszit­ten, hadden we nog heel erg mooie dingen kunnen doen in Europa"