Photo News
Volledig scherm
© Photo News

John van den Brom kwaad op Roberto Martínez: “Hij houdt zichzelf voor de gek. Dit is niet oprecht”

RC GenkTussen de loting voor de Europa League en de voorbeschouwing op het duel met Anderlecht door, kwam John van den Brom ook even terug op de keuzes van bondscoach Roberto Martínez om Théo Bongonda en Bryan Heynen niet op te nemen in de selectie van de Rode Duivels. “Wat moeten die jongens nóg meer doen?”, vroeg een ontgoochelde John van den Brom zich af.

131 reacties

 • Kceetje Cleymans

  1 jaar geleden
  Je begrijpt ineens waar Van den Brom zijn ambities liggen
 • Willy Verstraeten

  1 jaar geleden
  Van den Brom heeft gelijk want Martinez selekteert altijd zijn "vriendjes" bij zijn favoriete clubs en heeft nog geen enkele prijs gewonnen met zijn gouden generatie. Tijd voor een Belgische toptrainer zoals Michel Preudhomme !
 • Eddy Van Hassel

  1 jaar geleden
  Martinez is zeker een goede people manager maar selecteerd niet de spelers die het echt verdienen en die bij hun club meespelen. Ook inbelangrijke matchen doet hij vreemde wissels. Tijd voor andere wind zou ik zeggen.
 • willy staes

  1 jaar geleden
  Ja martinez selecteert enkel vriendjes en is een mooi prater
 • dirk reynders

  1 jaar geleden
  Henri Agten, Martinez is geïnstalleerd door Bayat en Verhaeghe.
 1. Maarten Vandevoordt: Truiense lefgozer in Genks doel (en vanaf 2024 bij RB Leipzig): “Een penalty? Zou ik wel durven nemen, ja”
  PREMIUM
  JUPILER PRO LEAGUE
  1

  Maarten Vande­voordt: Truiense lefgozer in Genks doel (en vanaf 2024 bij RB Leipzig): “Een penalty? Zou ik wel durven nemen, ja”

  20 pas, en toch al 81 wedstrijden voor Racing Genk. Maarten Vandevoordt zijn toekomst ligt al vast: over twee jaar speelt hij in de top van de Bundesliga. Eerst wil hij nog vlammen in eigen land. Te beginnen met de Limburgse derby tegen STVV, de ploeg waar zijn vader vroeger een abonnement had. “Dit zijn de matchen waar je het voor doet.”
 2. Een ongeval door de laaghangende zon: wie is aansprakelijk bij een kop-staartbotsing?
  Independer

  Een ongeval door de laaghangen­de zon: wie is aansprake­lijk bij een kop-staartbot­sing?

  Het is je ongetwijfeld al opgevallen tijdens het autorijden: de zon hangt tegenwoordig een pak lager dan tijdens de zomerperiode. Dat vermindert bij momenten serieus de zichtbaarheid van de weg. Koppel dit aan het drukke spitsverkeer en het risico op een kop-staartbotsing in de file is nu een stuk hoger. Ben jij betrokken bij zo'n ongeval? Dan is het soms lastig te bepalen wie er aansprakelijk is voor de schade. Independer.be zet daarom 4 mogelijke kop-staartbotsingen op een rij.