John van den Brom.
Volledig scherm
John van den Brom. © BELGA

John van den Brom heeft niet de indruk dat Onuachu en co. azen op transfer: “Niemand gooit er zijn pet naar”

Racing GenkDe 3-2-nederlaag tegen Club Brugge in de Supercup is doorgeslikt. Racing Genk voelt zich klaar voor de openingsmatch van de nieuwe competitie, morgen op Standard. “We kunnen beginnen met een quasi volledige groep en ik stel vast dat we momenteel sterker zijn dan vorig jaar”, aldus Genks trainer John van den Brom.

5 reacties

 • Hugo Wouters

  1 jaar geleden
  Laat Onuachu maar snel gaan, en geef Dessers de kans en het vertrouwen om zich waardevol te maken in de ploeg. Hij ook meer een speler die zich in combinaties laat betrekken, en dat bewees hij op Standard met zijn assist aan Bongonda.
 • Brent Somers

  1 jaar geleden
  Met Dessers wordt je alvast geen kampioen. Veel te matige spits.
 • Frans Peeters

  1 jaar geleden
  Bij het bestuur zit die gedachte wel anders waarom die buitenlandse aankopen
 • ROGER DEPREZ

  1 jaar geleden
  Het is natuurlijk een verschil als er nog spelers zouden vertrekken omdat die het spelsysteem kenden en de nieuwelingen er nog moeten aan wennen.
 • MARC VAN BUGGENHOUT

  1 jaar geleden
  Je geen illusies maken, binnen 1 week zit deze topschutter bij wijze van spreken bij een andere club. Genk kan cashen en wie er in de plaats komt is een groot vraagteken.
 1. DE DUBBEL. Genk-tandem Bryan Heynen en Luca Oyen: “Er zijn momenten geweest dat ik een selectie voor de Rode Duivels verdiende”
  PREMIUM
  Racing Genk
  1

  DE DUBBEL. Gen­k-tan­dem Bryan Heynen en Luca Oyen: “Er zijn momenten geweest dat ik een selectie voor de Rode Duivels verdiende”

  Vorig jaar rond deze tijd werd bij Racing Genk nog over de landstitel gesproken. Het liep allemaal anders en na een seizoen om snel te vergeten waait bij de Limburgers een nieuwe wind. Wij gingen voor een nieuwe reeks met dagelijks een dubbelinterview langs bij aanvoerder Bryan Heynen (25) en toptalent Luca Oyen (19), de twee exponenten van de Genkse jeugdopleiding. “Er zijn momenten geweest dat ik een selectie voor de Rode Duivels verdiende.”