Photo News en KRC Genk
Volledig scherm
© Photo News en KRC Genk

Ito verlengt tot 2024 bij Genk

RC GenkEen dag na de dreun in Charleroi toch ook positief nieuws bij Racing Genk. De Limburgers hebben met Junya Ito een akkoord bereikt over de verlenging van zijn contract. De nieuwe verbintenis van de 28-Japanner loopt tot 2024.

2 reacties

 • alfons moons

  2 maanden geleden
  Beste speler in >Belgische kompetitie ! Samen met Gomez van Anderlecht ! Alleen weet Kompany dat nog niet !
 • Mieke Ponet

  2 maanden geleden
  Aan Ito ligt het niet dat Racing op dit ogenblik niet draait.
 1. Hoe Genk al 14 punten – en de leidersplaats – vergooide na een voorsprong: “Elke nederlaag is nu een mini-trauma”
  PREMIUM
  Racing Genk
  7

  Hoe Genk al 14 punten – en de leiders­plaats – vergooide na een voorsprong: “Elke nederlaag is nu een mi­ni-trau­ma”

  Hoe geraak je uit die negatieve spiraal, Racing Genk? Een overwinning komt niet op bestelling, zeker niet als je al zó vaak een voorsprong uit handen hebt gegeven. Voer voor psychologen, dus. “Focus op de successen uit het verleden waarin een overwinning wél over de streep werd getrokken”, zegt sportpsycholoog Viktor Van der Veken.
 2. Dimitri de Condé krijgt nieuwe titel en heeft sportieve touwtjes nog meer in handen bij Genk: “Dit is een engagement voor het leven”
  PREMIUM
  Racing Genk
  10

  Dimitri de Condé krijgt nieuwe titel en heeft sportieve touwtjes nog meer in handen bij Genk: “Dit is een engagement voor het leven”

  Zeg niet langer technisch directeur tegen Dimitri de Condé (46). De sportieve baas van Racing Genk gaat vanaf vandaag door het leven als ‘Head of football’. De Condé: “Het is mijn ambitie dat de jongere generatie voetbalsupporters ons binnen 20 jaar wél zal zien als een traditionele topclub. We prikkelen de clubs daarboven al even, nu moeten we daar stabiliteit in krijgen.”