Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Iké Ugbo moet nieuwe sterkhouder worden bij Genk: “Ik zag mezelf eerst niet als spits”

Racing GenkHij wilde in de voetsporen van Didier Drogba treden, maar was fan van Thierry Henry. Iké Ugbo (22) moet de nieuwe sterke man in de Luminus Arena worden. Een kennismaking met de kersverse Nigeriaanse spits van Racing Genk.

3 reacties

 • moons fons

  1 jaar geleden
  En Luca Oyen mag nog een bank achteruit ! Geweldige jeugdwerking zeker ? Stop met die onzin te verkopen aan de supporters !
 • ROGER DEPREZ

  1 jaar geleden
  Als supporter van Racing hoop ik sterk dat ze aan Dessers denken als Onuachu niet weg geraakt, want nu al zit Cyriel veel te veel op de bank.
 • Rik Vrachten

  1 jaar geleden
  Goed bezig KRCG & Dimmi !! Na Eiting en Tresor nog een jonge beloftevolle jonge speler voor zeker niet teveel geld . Welcome Iké !! En , aan alle FCB fans , deze speler komt van de laatste CL winnaar = Chelsea = absolute Europese topclub !!
 1. Aantal personen met burn-out of depressie stijgt met meer dan 39 procent: wat betalen ziekenfondsen terug?
  Spaargids.be

  Aantal personen met burn-out of depressie stijgt met meer dan 39 procent: wat betalen ziekenfond­sen terug?

  Het aantal personen met een burn-out of depressie stijgt fors. In zijn recentste cijfers noteerde het Rijksinstituut voor ziekte- en invaliditeitsverzekering (RIZIV) een toename met meer dan 39 procent. De mutualiteiten schenken via hun aanvullende verzekering aandacht aan de geestelijke gezondheid van hun leden. Maar in welke mate verschillen hun terugbetalingen? Spaargids.be zocht het uit.
 2. Cyriel Dessers, met volle goesting weer voetballer bij Racing Genk, houdt alle opties open: “Feyenoord was mooiste jaar, maar ben hier niet met tegenzin”
  PREMIUM
  RACING GENK
  2

  Cyriel Dessers, met volle goesting weer voetballer bij Racing Genk, houdt alle opties open: “Feyenoord was mooiste jaar, maar ben hier niet met tegenzin”

  De ‘held van Rotterdam’ is terug in Genk. Het voelt gek om Cyriel Dessers (27) weer in het shirt van Racing te zien rondlopen. “Het is anders, maar ook weer niet”, lacht de spits. Oud en wijs genoeg om zich niet meer te laten meeslepen met de gekte van de transferperiode. Al houdt hij alle opties open. “Malacia naar Manchester United, Sinisterra naar Leeds. We zullen zien of dat iets voor mij verandert.”