Hrosovsky met zoontje Alexander, geboren in Hasselt, en vrouw Klara.
Volledig scherm
PREMIUM
Hrosovsky met zoontje Alexander, geboren in Hasselt, en vrouw Klara. © Photonews

Hrosovsky, dood en begraven onder Wolf maar nu herrezen tot spelverdeler: “Ik aas zeker niet op een vertrek”

Racing GenkPatrik Hrosovsky (28) weet weer hoe het voelt om voetballer te zijn. Gedegradeerd tot toeschouwer door Hannes Wolf, gepromoveerd tot spelverdeler door Domenico Olivieri. De Slovaak is klaar om opnieuw een rol van betekenis te spelen voor Racing Genk.

 1. RACING GENK. Gelijkenissen met voorganger Clement zijn treffend: wordt Genk opnieuw een ‘Wolfpack’?
  PREMIUM
  Racing Genk

  RACING GENK. Gelijkenis­sen met voorganger Clement zijn treffend: wordt Genk opnieuw een ‘Wolfpack’?

  Patrick Lefevere mag dan wel in de bestuursraad van Anderlecht zetelen, voor de ‘Wolfpack’ van het voetbal moet je in Genk zijn. Hannes Wolf begint aan zijn eerste volledige seizoen als trainer van Racing Genk. De gelijkenissen met zijn voorganger zijn treffend. Ook die moest in zijn eerste halfjaar na zijn aanstelling vooral puinruimen. Philippe Clement schepte orde in de chaos, net zoals Hannes Wolf dat deed. Zet de verhaallijn zich verder? Dan staat Wolf volgend jaar in mei met een micro in zijn hand op het stadsplein in Genk. Oordopjes zullen deze keer wel voorhanden zijn, toch? Zo’n vaart loopt het wellicht niet.
 1. Vincent, de man die de Gouden Klassiekers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

  Vincent, de man die de Gouden Klassie­kers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

  Hij is de enige wielerliefhebber die blij is dat Parijs-Roubaix niet doorgaat. Vincent van Marrewijk sprong na de Ronde naar de koppositie van de Gouden Klassiekers en mag zich nu € 7.000 rijker rekenen. De Nederlander kon de eindzege zelfs pakken zonder winnaar Wout van Aert in de Strade Bianche en Milaan-Sanremo. “Dankzij Fuglsang en de goedkope Vlasov ben ik van ver kunnen terugkomen.”
 2. Onze Genk-watcher neemt snel afscheid van Hannes Wolf: “Nooit kon hij de juiste snaar raken”
  PREMIUM
  RC Genk

  Onze Gen­k-wat­cher neemt snel afscheid van Hannes Wolf: “Nooit kon hij de juiste snaar raken”

  ln een seizoen waarin enkel de eerste vier zich plaatsen voor play-off 1, regeert hoogspanning. Nadat gisteren Bölöni amper 25 dagen tijd gegund werd, neemt Racing Genk tien maanden na zijn aanstelling afscheid van Hannes Wolf. Ook in de Luminus Arena een heilige schrik om in een vicieuze cirkel terecht te komen. De man die technisch directeur Dimitri de Condé overrompelde in de eerste gesprekken, kon de theorie nooit omzetten in de praktijk. Waarom het niet meer boterde tussen Wolf en zijn spelersgroep.