Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Hoge vraagprijs Genk schrikt geïnteresseerde clubs af: 16 miljoen euro voor Samatta, 25 voor Berge

Racing GenkWie ze hebben wil, mag ze komen halen, maar dan wel voor heel veel geld. De hoge Genkse vraagprijs voor Samatta (26) en Berge (21) schrikt ­geïnteresseerde clubs af.

9 reacties

 • Tim-Els Bamps-Ebens

  2 jaar geleden
  Wat een spits.Uitgeschakels zijn en 4 goals op zijn teller.Ken er die minder productief zijn
 • Anoniem

  2 jaar geleden
  moeten ze dan voor niks weggeven misschien zondat de andere ze voor tientallen miljoenen meer kunnen verkopen ?goed gezien Genk laat da belgisch volk maar zagen de prijs hoog houden en dan pas verkopen na flinke winst
 • Norbert Deploige

  2 jaar geleden
  Pratrick Jonkers.........zeer juiste analyse, Genk is enorm verzwakt..........misschien die Onuachou erbij halen en Samatta errond laten zwerven . Laat ons hopen dat Bongonda en die Tjech de motor aan het praten krijgen. Komt misschien toch nog in orde.
 • Rudi Swinnen

  2 jaar geleden
  Als Genk fan is het frustrerend om elk jaar de meest getalenteerde spelers te zien vertrekken naar andere oorden ..De financiele toestand van de club is zover wij vermoeden heel positief . De transferpolitiek functioneert gunstig . Inkomende transfers goedkoop aankopen en heel duur verkopen lukt wonderwel elk jaar . Perfect voor de club , maar niet voor de aanhang .
 • Roger Deprez

  2 jaar geleden
  Wanneer men het geld niet dringend nodig heeft kan de vraagprijs verschillen en het is voor Racing beter dat die twee er bij blijven, zeker met de C-L in het voor uit zicht. Wat Clement zag in Gano is een raadsel want de kwaliteiten van deze speler passen helemaal niet met het soort verzorgd voetbal dat Racing wil spelen. Hij is meer een kracht speler en pas beter bij Brugge.