Paul Onuachu
Volledig scherm
PREMIUM
Paul Onuachu © Photo News

Hoe Onuachu en Lucumi Genkse mentaliteitswijziging belichamen: eerst presteren, dan pas grotere club ambiëren

Racing GenkNa Jhon Lucumi heeft nu ook Paul Onuachu een nieuw contract ondertekend bij Racing Genk. Sterkhouders kiezen minder snel voor een nieuw avontuur, sterker nog ze tekenen zelfs bij. De mentaliteitswijziging in Genk zet zich door. Achtergrond bij twee opvallende contractverlengingen.

8 reacties

 • Pieter Verhulst

  1 maand geleden
  Beter grote vis in kleine vijver dan omgekeerd.
 • Josephine Frans

  1 maand geleden
  Proficiat 🍀
 • Nicolas Van Hoecke

  1 maand geleden
  Onuachu wou toch weg deze zomer.....En een contract tekenen is makkelijk, je krijgt meer geld en in de winter kan je toch weg. Wilt niks zeggen.
 • Hubert Collaer

  1 maand geleden
  veel succes gewenst aan KRC Genk op alle vlakken
 • Patrick Weyers

  1 maand geleden
  Niet alleen de club kunnen we proficiat wensen. Ook de spelers die tenminste wat verstand hebben. Het is en blijft de Belgische competitie en niet de premier league.
 1. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.