Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

“Hier zijn nog geen titelkriebels”: Peter Croonen, voorzitter van leider RC Genk, spreekt

Racing GenkAls trotse koploper trekt Racing Genk zondag naar de Bosuil voor een rechtstreeks duel met eerste achtervolger Antwerp. Voorzitter Peter Croonen over de titelstrijd, het succes van Wouter Vrancken en als vzw concurreren met Club Brugge. “We hebben het zesde budget van België, maar zijn de laatste jaren sportief de nummer twee.”

14 reacties

 • Vanhercke Franky

  4 maanden geleden
  Genk en den parking loopt nu wat uit want ze spelen geen Europees, het grote FCB komt er nog wel op en over hoor!
 • john dewit

  4 maanden geleden
  Hopelijk Genk of Union.
 • Mieke Ponet

  4 maanden geleden
  Dat is nu het voordeel van Racing en ook het nadeel die VZW.
 • Benoit Defillefagne

  4 maanden geleden
  Hopelijk hebben ze hun les geleerd met spelers zoals Bongonda en Ilombe Mboyo. Met dat soort spelers gaat het nooit lukken.
 • André Christiaens

  4 maanden geleden
  't Is toch simpel beiden Genk en Brugge moeten nog tweemaal tegen elkaar met verlies voor Genk, waar staat Genk dan met de halvering van de punten. Hier zijn ze al veel luchtkastelen aan het verkopen. Genk - Antwerp, zelfs Union kan kampioen spelen, de frisheid na nieuwjaar is belangrijk.
 1. U koos voor de acrobatentruc van Bryan Heynen: Genkenaar scoort de ‘Goal van het Jaar’
  Play
  255

  U koos voor de acrobatent­ruc van Bryan Heynen: Genkenaar scoort de ‘Goal van het Jaar’

  Er waren in 2022 opnieuw tal van geweldige doelpunten te bewonderen op onze Belgische voetbalvelden. De allermooiste? Die kwam volgens u van de voet van Racing Genk-kapitein Bryan Heynen. Zijn acrobatentruc tegen Antwerp haalde het van de omhaal van AA Gent-speler Hong en de pegel van Ritchie De Laet (Antwerp). De winnaar van het gesigneerde shirt van de Rode Duivels is Julie Minnaert uit Merelbeke. Naast Heynen vielen ook Genkies Wouter Vrancken (Coach van het Jaar) en Bilal El Khannouss (Belofte van het Jaar) in de prijzen op het gala van de Gouden Schoen.