Wolf
Volledig scherm
Wolf © vtm nieuws

Hannes Wolf officieel voorgesteld als nieuwe coach van RC Genk: "Deze club past bij mijn persoonlijkheid"

Racing GenkGeen tijd te verliezen. Op dag één als coach van Racing Genk zette Hannes Wolf (38) meteen de puntjes op de i. “Ik wil me niet verschuilen achter de filosofie, ik wil winnen.”

27 reacties

 • Erwin Jacobs

  1 jaar geleden
  Wat een gezeik hier nog voor er 1 wedstrijd onder zijn hoede gespeeld is met een goeie 4 dagen training volgens zijn methode. En dan roepen dat hij het seizoen niet uit doet, dat De Condé en het heel bestuur buiten moet. Wat een kortzichtigheid, De Condé en het bestuur zijn diegenen die er voor gezorgd hebben dat Genk de rijkste ploeg van het land is. Zit er al eens een slechte transfer tussen, tuurlijk. Net zoals bij alle andere ploegen...Wait and see zou ik zeggen!
 • eduard janssens

  1 jaar geleden
  Voor het seizoen gedaan is ligt hij buiten , Genk is niet meer wat geweest is na vertrek van 3 toppers hier treft het beleid de grootste schuld niks deftig aangekocht !! Conde stapt het best zelf op .!!
 • Carlos Simonis

  1 jaar geleden
  Ik heb nooit gelooft in laptop-trainers, wel in echte praktijk-trainers, die zonder blocnote of laptop op de bank zitten. Daar heb je trainingen en besprekingen voor, en niet tijdens de wedstrijden pas vertellen hoe het wel moet. Straks rennen en schreeuwen alle trainers langs de lijn, en dat moet een voorbeeld zijn voor de spelers.
 • eric debanne

  1 jaar geleden
  Nieuwe coach ....en dan ? Het blijft dezelfde ploeg zonder meerwaarde en kwaliteit om de top te spelen Ze hebben degene die weg zijn nooit vervangen ... De schuld ligt bij het amateur bestuur ... Die wolf ga mss een paar maanden meegaan ...
 • Rene Thevissen

  1 jaar geleden
  Hier breekt men iemand af dat is het gemakkelijks die waar we kampioen mee zijn geworden had niet meer ervaring maar sever bekopen is gemakkelijk
 1. De Bilde: "Witsel blijft onze beste verdedigende middenvelder"
  Play

  De Bilde: "Witsel blijft onze beste verdedigen­de middenvel­der"

 2. Bekijk hier nog eens hoe Merlier uit z'n klikpedaal schiet en Nizzolo zich laat ringeloren door katachtige Ewan
  Play
  Giro

  Bekijk hier nog eens hoe Merlier uit z'n klikpedaal schiet en Nizzolo zich laat ringeloren door katachtige Ewan

  12 mei