Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Hagi op weg naar Rangers FC, Genk alweer 5 miljoen rijker

Racing GenkDe transferperiode moet nog beginnen of Racing Genk is alweer 5 miljoen rijker. Ianis Hagi (21) wordt definitief overgenomen door Rangers FC, op dit moment worden de laatste details uitgewerkt. De jonge Roemeen wordt sinds de winterstop gehuurd door de Rangers van manager Steven Gerrard. 

20 reacties

 • Norbert Deploige

  3 jaar geleden
  En maar weer schoffelen met deze titel. Alleen Club wordt er zal in een goed daglicht gesteld worden. Waarom nu deze titel ......alweer 5 milj rijker juist na die pro L . affaire? Genk heeft wel 4 milj. betaald en misschien krijgen ze er 5 milj. voor.
 • Stef Broucke

  3 jaar geleden
  weer zo'n overroepen vedette die na 1 match al de hemel werd ingeprezen maar nadien niets meer gepresteerd. Ook bij Rangers in 7 matchen 1 goal en 1 assist toch niet echt om over naar huis te schrijven...
 • Philippe gijbels

  3 jaar geleden
  Als je er eerst 4 miljoen voor betaald en hem dan voor 5 weer verkoopt is men 1miljoen rijker en geen 5 !!!!!
 • willems michel

  3 jaar geleden
  Een mislukkeling die 5 miljoen opbrengt. Genk de rijkste ploeg van het land, maar moet wel gaan bedelen.
 • Mario Huysmans

  3 jaar geleden
  Ik had hem een nieuwe kans gegeven en misschien 10 miljoen vangen dan!!!
 1. DE DUBBEL. Genk-tandem Bryan Heynen en Luca Oyen: “Er zijn momenten geweest dat ik een selectie voor de Rode Duivels verdiende”
  PREMIUM
  Racing Genk
  1

  DE DUBBEL. Gen­k-tan­dem Bryan Heynen en Luca Oyen: “Er zijn momenten geweest dat ik een selectie voor de Rode Duivels verdiende”

  Vorig jaar rond deze tijd werd bij Racing Genk nog over de landstitel gesproken. Het liep allemaal anders en na een seizoen om snel te vergeten waait bij de Limburgers een nieuwe wind. Wij gingen voor een nieuwe reeks met dagelijks een dubbelinterview langs bij aanvoerder Bryan Heynen (25) en toptalent Luca Oyen (19), de twee exponenten van de Genkse jeugdopleiding. “Er zijn momenten geweest dat ik een selectie voor de Rode Duivels verdiende.”