Genk viert het doelpunt van Bongonda.
Volledig scherm
PREMIUM
Genk viert het doelpunt van Bongonda. © Photo News

Genk verzekert zich van PO1 en zet race naar tweede plek en bekerfinale in: “Laat die mooie potjes maar komen”

Racing GenkDe derbyzege tegen STVV kwam het vlotst tot stand, maar met 13 op 15 zette Genk een mooie reeks neer. Dankzij de drie punten tegen de buren uit Haspengouw is het zeker van deelname aan play-off 1. Zondag kan het er op de Bosuil ook voor zorgen om als tweede aan de eindstrijd te beginnen. Racing lijkt net op tijd de goeie flow weer te pakken te hebben.

3 reacties

 • ROGER DEPREZ

  1 maand geleden
  Wat heel goed opvalt is dat de refs niet goed weten wat ze men Onuachu moeten aanvangen, heel veel fouten worden tegen hem gefloten omdat hij zo groot is natuurlijk en als hij zijn evenwicht traag te bewaren ie dat heel spectaculair, maar wat wel zeker is en dat heel veel NIET word gefloten is dat ze aan hem hangen of vast houden en daar zijn de refs nogal laks in.
 • Kevin Machiels

  1 maand geleden
  Proficiat aan Genk. Ze waren gewoon beter, stvv had niets meer te verliezen. Ik hoop dat ze de laatste match nog eens knallen tegen Anderlecht, en daarna rustig kunnen werken aan het volgend seizoen.
 • ROGER DEPREZ

  1 maand geleden
  De ruit in de aanval draait weer op volle toeren en de verdediging is goed, Standaard zal hun tenen mogen uitkuizen om Genk van de beker te houden.
 1. Herbeleef hoe Caleb Ewan tweede spurt won in deze Giro
  Play

  Herbeleef hoe Caleb Ewan tweede spurt won in deze Giro

 2. "Wat een eikel, die ploegleider!": Serry omver gereden door volgwagen BikeExchange
  Play

  "Wat een eikel, die ploeglei­der!": Serry omver gereden door volgwagen BikeExchan­ge