Kristian Thorstvedt.
Volledig scherm
Kristian Thorstvedt. © BELGA

Genk-sterkhouder Kristian Thorstvedt voor dubbele cijfers op weg naar Serie A

Racing GenkRacing Genk staat op het punt een absolute sterkhouder te verliezen. Kristian Thorstvedt (23) staat dicht bij een transfer naar het Italiaanse Sassuolo. Met de aanstaande transfer is een bedrag van dubbele cijfers gemoeid.

6 reacties

 • Omer Yumlu

  1 maand geleden
  Weeral een klassespeler die vertrekt. Leegloop blijft aanhouden bij Genk en er komt weinig in de plaats. Wat gaan ze volgend seizoen doen? Voor degradatie?
 • Daniel Peeters

  1 maand geleden
  10 miljoen is een koopje gezien de kwaliteiten en zijn leeftijd
 • Marcus Camps

  1 maand geleden
  Niet van het niveau van zijn voorgangers. Dus een sjieke deal is dit voor Genk ! Berge, Ndidi, Malinovski, Savic ... stuk voor stuk een klasse beter.
 • eric debanne

  1 maand geleden
  Was te goed voor Genk op termijn...! Succes in Italië
 • FRANS BILLENS

  1 maand geleden
  Fantastische speler hij verdient dat
 1. Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten
  Mijnenergie

  Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten

  De onzekerheid rond de aardgasbevoorrading vanuit Rusland weegt sterk op de internationale energiemarkten en bijgevolg ook op jouw aardgasfactuur. Dat effect laat zich tijdens de zomer gelukkig minder voelen, maar belooft in de winter hard aan te komen. Om jouw aardgasverbruik en bijgevolg ook jouw aardgasrekening te beperken, kan je nu al de nodige stappen ondernemen. Mijnenergie.be bundelt vijf praktische tips.
 2. Belg drinkt gemiddeld 2,2 kopjes koffie per dag: welk van de vijf types koffiedrinker ben jij?
  HLN Shop

  Belg drinkt gemiddeld 2,2 kopjes koffie per dag: welk van de vijf types koffiedrin­ker ben jij?

  De Belg gemiddeld 2,2 kopjes koffie per dag En dat is helemaal niet ongezond. In lage dosissen zou cafeïne het risico op hart- en vaatziekten, Alzheimer en huidkanker verminderen. Met zijn allen aan de koffie dan maar! Je kan het veelzijdige goedje op talloze manieren serveren en ook de zetwijze heeft een grote invloed op de smaak. Hoe bereid jij je favoriete kopje? HLN Shop zocht voor ieder type koffieslurper een bijpassend koffiezetapparaat.