Joel Hoylaerts - Photo News
Volledig scherm
© Joel Hoylaerts - Photo News

Genk ontslaat Albert Stuivenberg

Over en uit voor Albert Stuivenberg. Het dramatische gelijkspel tegen Eupen gisterenavond was de spreekwoordelijke druppel voor de Rotterdammer. 

49 reacties

 • FRANS DE ROUCK

  4 jaar geleden
  En nu nog zoeken naar een volgend slachtoffer! Jansens & Jansens(Decondé) Als Decondé het allemaal zo goed weet waarom wordt hij dat geen trainer van Genk. Nu nde jacht openen op Ph Clement. Als die zo dom is , als jonge trainer,omdit het zootje in Genk over te nemen dan voor veel , zeer veel centen. Met een ontslag clausule om u tegen te zeggen
 • Karel Van Beeck

  4 jaar geleden
  Nu P. Janssens nog!
 • William De Leeneer

  4 jaar geleden
  Onterecht ontslag als je ziet hoe ze die tegengoal slikten tegen Eupen. Wat kan een trainer daar tegen doen. Hoorde gisteren dat Janssens zijn lot verbond bij de aansteling van Stuyvenberg. Maar we horen niets van Janssens! Maes vond ik ook een onterecht ontslag. Tegenwoordig krijgen de trainers geen tijd om iets op te bouwen. Dit ligt bij het PO1 systeem. Iedereen wilt in P01.
 • FRANS DE ROUCK

  4 jaar geleden
  Verder doen met Janssens en( zijn discipel Decondé ). Succes gegarandeerd ! Zie naar zijn exploten in de politiek.Zijn lange termijn visie ....... Zoek hem een schouder om bij uit te huilen. Het zal nodig zijn.
 • joanna clinck

  4 jaar geleden
  daar zullen ze nog spijt van hebben