Bryan Heynen.
Volledig scherm
Bryan Heynen. © BELGA

Genk-middenvelder Heynen mist start van de competitie, trainer Hannes Wolf wil team nog versterken: “Scorend vermogen bijhalen”

Racing GenkNieuwe opdoffer voor Bryan Heynen (23). De Genkse middenvelder onderging een ingreep aan de meniscus en mist de ­competitiestart. Ook Kristian Thorstvedt zal dan nog aan de kant staan.

0 reacties

 1. Anderlecht viert zege intens in kleedkamer, Kompany: “Bedankt én sorry” - Van den Brom: “Zet me niet af als Calimero”
  Play
  Jupiler Pro League

  Anderlecht viert zege intens in kleedkamer, Kompany: “Bedankt én sorry” - Van den Brom: “Zet me niet af als Calimero”

  Meer dan goeie punten voor Anderlecht, gisteravond tegen RC Genk. Dat vond ook Vincent Kompany. Hij sprak in een euforische kleedkamer niet mis te verstane woorden (zie video onderaan). En op de perconferentie hielp hij graag een misverstand uit de wereld, rond het beeld dat na de match in Beerschot “onterecht” op zijn team plakt. John van den Brom van zijn kant gaf ootmoedig toe dat zijn ploeg niets verdiende, maar had zich duidelijk een hele match lang geërgerd aan ref Verboomen en VAR Lambrechts.
 1. Van Aert: "Inhoud is er, maar ik mis nog wat scherpte"
  Play

  Van Aert: "Inhoud is er, maar ik mis nog wat scherpte"

 2. Boonen in HLN Sportcast over voorbereiding Van Aert: “Je kunt op stage diep gaan, maar die typische piekjes in wedstrijden vallen moeilijk te simuleren”
  Play
  HLN Sportcast

  Boonen in HLN Sportcast over voorberei­ding Van Aert: “Je kunt op stage diep gaan, maar die typische piekjes in wedstrij­den vallen moeilijk te simuleren”

  5 maart