De ontgoocheling was groot bij Racing Genk na de nederlaag tegen Oostende.
Volledig scherm
PREMIUM
De ontgoocheling was groot bij Racing Genk na de nederlaag tegen Oostende. © BELGA

En plots is Genk de slechtste herfstkampioen in 60 jaar: “Zo kan het niet langer, we moeten praten en mekaar de waarheid durven zeggen”

Racing Genk9 op 30 sinds Racing Genk zich eind december trots tot herfstkampioen kroonde. De laatste 60 jaar was het verval van een herfstkampioen nooit groter. Van den Brom zag de nieuwe nederlaag in Oostende met lede ogen aan. “Zo kan het niet langer”, zei de Nederlander.

20 reacties

 • Sven Govers

  5 maanden geleden
  Herfstkampioen.. hmm ok dan. Als ze hun grote spits niet meer kunnen aanspelen zal het nog moeilijk worden om PO1 te halen. Soit niet mijn probleem, maar ik zou ietwat meer de flanken gebruiken via voorzet. Wie kan er hoger koppen dan onze vriend.
 • Danny Peeters

  5 maanden geleden
  Het wordt nog archiemoeilijk om playoff 1 vast te houden.
 • Jacky Linassi

  5 maanden geleden
  1 punt voorstaan op de rest, dan enter VDBrom - - - >>>17pntn achter nu.
 • ROGER DEPREZ

  5 maanden geleden
  Het spelbeeld bij Genk is altijd het zelfde, geen lopende spelers, eeuwig breien en zelden of nooit een schot op doel, een spits van twee meter en er komt zelden een center van op de flanken naar hem om te koppen en wat nog meer opvalt is dat ze de eerste 20-25 minuten goed zijn en dan is het zo goed als gedaan met hun dominantie.
 • Giuseppe Casto

  5 maanden geleden
  Genk mag van de hele voorlijn verkopen
 1. Danny Vukovic supportert zondagnacht – vanaf 4u45 – vanuit Australië voor z’n ex-club: “Met een biertje erbij. Tegen de zenuwen”
  PREMIUM
  Racing Genk
  3

  Danny Vukovic supportert zondag­nacht – vanaf 4u45 – vanuit Australië voor z’n ex-club: “Met een biertje erbij. Tegen de zenuwen”

  In Sydney lijkt de coronasituatie helemaal onder controle, maskers dragen ze er enkel nog met carnaval. En dus geniet ex-Genkdoelman Danny Vukovic (36) met volle teugen van het leven en zijn gezin, dat binnen twee weken een nieuwe baby verwelkomt. Maar zondagavond – maandagochtend Sydney time – zit hij aan zijn tv-scherm gekluisterd met, jawel, een biertje in de hand.