Hannes Wolf.
Volledig scherm
Hannes Wolf. © EPA

Duitser Hannes Wolf (38) straks voorgesteld bij Racing Genk: “We spreken elkaar binnenkort”

Racing Genk‘t Is nu ook officieel: de jonge Duitse coach Hannes Wolf (38) wordt de opvolger van Felice Mazzu bij landskampioen Racing Genk. Onze redactie kreeg hem kort aan de lijn: “Sorry, ik kan nog niks zeggen. Maar we spreken elkaar binnenkort.” Wolf moet de Limburgers uit het slop trekken. Hij zat sinds mei van dit jaar zonder club. De Duitser werd toen ontslagen bij de Duitse traditieclub - en huidig tweedeklasser - Hamburger SV.

31 reacties

 • Rik Cappelle

  1 jaar geleden
  Ik hoop voor de Genk supporters dat het geen waar is wat Samatta betreft maar als het effectief zo is dat die na Nieuwjaar andere oorden gaat opzoeken dan beklaag ik die "jonge wolf". Wat blijft er dan nog over ? En Maehle die er nog tegen zijn gedacht rondloopt en een Sander Berge die eens rond hem kijkt en ziet met welk een bende sukkelaars hij het moet doen want persoonlijk veel en veel te goed voor dit ploegske.
 • janpiere ledure

  1 jaar geleden
  Wat heeft dat nu van ondervinding een ouderdom van 38 jaar van trainer te zijn bij ne grote ploeg ???? ( grote???????)
 • André Vanoppen

  1 jaar geleden
  Akkoord, Mourinho heeft een betere lijst van wat hij kan voorleggen, maar is dat altijd zo positief? Dat geldt ook voor veel andere trainers. Als de mayonaise maar pakt zegt men, ahwel, laat hem proberen. Er is in elk geval iemand nodig met de beeldsprakerige haar op de tanden! Succes.
 • Erwin Jacobs

  1 jaar geleden
  Michel Sas, als Anderlechtfan kunt ge Mazzu misschien daar binnenhalen? En voor de rest wat een triestige opmerkingen allemaal. Als het maar voor te bashen is, of het bestuur is schuld, of de spelers kunnen het niet (meer). Alles is nu precies slecht bij Genk. Vorig seizoen was iedereen het er over eens dat ze het beste voetbal van Belgïe brachten, was het aankoopbeleid van het bestuur uitmuntend. Een half jaar later is het volgens velen hier een 4e provincialer. Wait and see!!
 • Roger Deprez

  1 jaar geleden
  Wat wij als supporters zeker moeten doe is hem een kans geven juist zoals men gedaan heeft met Mazzu niets minder en niets meer. Wat een voordeel is hij kan wel in het Engels praten met de spelers en dat is zeer belangrijk bij de persoonlijke contacten. Hij zal opnieuw moeten bouwen en de jonge talent volle spelers op top niveau proberen te krijgen en dit jaar nog in play-off 1 geraken.
 1. Gilles De Bilde over EK-selectie: "Martínez laat jonge garde nog in wachtkamer"
  Play

  Gilles De Bilde over EK-selectie: "Martínez laat jonge garde nog in wachtkamer"

 2. Bondscoach Martínez maakt voltallige EK-selectie bekend
  Play

  Bondscoach Martínez maakt voltallige EK-selectie bekend