John van den Brom.
Volledig scherm
PREMIUM
John van den Brom. © JBE

“Dit is geen mooi moment”: John van den Brom is zwaar aangedaan door ontslag van assistent én boezemvriend en beseft dat hij ook zelf moet ingrijpen

Racing GenkJohn van den Brom is dat soort trainer waar je altijd alles aan kunt vragen, hij gaat geen thema uit de weg. Nu had aandringen écht geen zin. Want het afscheid van assistent - zeg gerust boezemvriend - Dennis Haar viel hem zwaar. Al had hij begrip voor de beslissing van de club. “Ik kan ook niet anders, want we zitten natuurlijk in een situatie waarin er iets moest gebeuren.” Schrik overigens niet als u morgenavond het wedstrijdblad onder ogen krijgt - hij zal ingrijpen.

3 reacties

 • Philippe Corthout

  1 jaar geleden
  Mieke Ponet, Clement is qua trainer van een uitzonderlijk niveau waarvan je er niet heel veel kan vinden op Belgische bodem. De huidige ploeg van Genk is mijn inziens ook totaal niet te vergelijken met de ploeg die Clement ter beschikking had. Dat ter zijde heeft hij vorig jaar de beker gewonnen en was Genk tweedes in de competitie... een beetje krediet mag wel dan. In vele gevallen wijst men al te snel naar de trainer.
 • Mieke Ponet

  1 jaar geleden
  Brom mag blij zijn dat hij het niet is, een top club in België die zoveel verliest is het logisch dat de trainer er uit moet. Wat opvalt bij Racing is dat men na Peter Maes spraak, van elke keer de juiste trainer aangenomen te hebben met het JUISTE profiel voor Genk. Het werd telkens niets behalve bij Clement die het wel waar maakte en dat is een teken dat men helemaal niet moet gaan zoeken in het buitenland.
 • Peter Knaap

  1 jaar geleden
  Precies of dat ontslag van een t2 gaat helpen.