Photo News
Volledig scherm
© Photo News

“Dit is geen dode ploeg”: bij Genk weigeren ze na vijf nederlagen in zes matchen nog steeds van het c-woord te spreken

Racing GenkElf tegendoelpunten in vier matchen. Vijf van de laatste zes wedstrijden verloren. De naakte cijfers van Racing Genk zijn dan wel hard, Head of Football Dimitri De Condé wil niet van het c-woord spreken. “Ik zie veel signalen die wél positief zijn.” Een verhaal met één grote ‘maar’.

6 reacties

 • Lucas Balieu.

  1 jaar geleden
  Gewoon een ervaren keeper halen in de winter! Die Vandevoordt is een zenuwpees, een doelman moet rust uitstralen. Dat heeft die jongen (nog) niet, of je calculeert verlies in of je haalt ervaring.
 • eric debanne

  1 jaar geleden
  Het is 5 voor 12 bij genk vrees ik ...🙄...! Betaald die spelers volgens hun prestaties ...dan zou je pas wat zien ... Dit geldt voor alle spelers uit de Jupiler league ...
 • Geert Vande Walle

  1 jaar geleden
  Er zijn veel woorden die met een C beginnen maar hier denk ik toch aan catastrofe .
 • Benoit Defillefagne

  1 jaar geleden
  Wanneer Bogonda en Ito en vele anderen hun niveau totaal niet halen moeten deze vervangen worden. Waren deze spelers eigen jeugd kregen ze zovéél speelminuten niet!
 • Mieke Ponet

  1 jaar geleden
  Is nog geen ramp dat is juist maar als men zoveel nederlagen achter elkaar heeft is het minste wat men kan zeggen dat er iets scheelt, ze krijgen hun probleem van stilstaande fase maar niet opgelost en dat al van in het begin dit jaar en dat is zeker niet normaal want voor elk probleem is er een oplossing. De enigste oplossing voor Racing op stilstaande fase voor doel is een combinatie systeem gezien de verdedigende kwaliteiten van de spelers en als dat niet help heeft men verkeerd in gekocht.
 1. REACTIES. Bilal El Khannouss: “Maak straks mijn koffer voor Qatar” - Hannes Delcroix: “WK-break gebruiken om de hoofdjes even leeg te maken
  Play
  Jupiler Pro League
  3

  REACTIES. Bilal El Khannouss: “Maak straks mijn koffer voor Qatar” - Hannes Delcroix: “WK-break gebruiken om de hoofdjes even leeg te maken

  Een nieuwe nederlaag voor Anderlecht, een nieuwe overwinning voor Racing Genk. Het contrast tussen beide clubs kan na 17 speeldagen - de helft van de reguliere competitie - niet groter zijn. Hannes Delcroix noemt de elfde plaats “treurig”. “Als Anderlecht zijnde moet je bovenin meedraaien en meedoen voor de play-offs.” Een andere sfeer bij Genk-speler Bilal El Khannouss, maar: “Over de titel wordt er nog niet gesproken.”