De peptalk tijdens de rust en het feestje in de bus: zo beleefde RC Genk de bekerfinale

Racing GenkDolle taferelen bij Racing Genk na de bekerwinst van intussen ruim een week geleden. De Limburgers versloegen toen Standard in de finale met 1-2. En dat leverde unieke beelden op. 

1 reactie

 • theo smeekens

  1 week geleden
  Allemaal heel tof en verdiende overwinning... maar als je die beelden ziet kan je moeilijk nog verantwoorden dat andere jongeren coronaboetes oplopen voor gedrag dat minder buiten de regeltjes kleurt... en kom nu niet af met: ze zijn vooraf allemaal getest en doen dus in groep wat ze willen...
 1. Het kaarsje van voorzitter Peter Croonen heeft geholpen
  Play
  2

  Het kaarsje van voorzitter Peter Croonen heeft geholpen, Genk wint de Beker

  Met de fiets van de Luminus Arena naar het Koning Boudewijnstadion. Genk-voorzitter Peter Croonen had zo z’n eigen manier om de bekerfinale voor te bereiden. “Die rit gaat ontspannender zijn dan de wedstrijd zelf “, vertelde hij. Bovendien had hij tijdens zijn fietstocht een opmerkelijke tussenstop ingepland: Croonen hield even halt in Scherpenheuvel, om er een kaarsje te branden op de goede afloop. En of dat geholpen heeft: Genk won uiteindelijk de beker door met 2-1 te winnen van Standard.
 2. INTERVIEW. Peter Croonen verkiest bekerwinst boven CL-vetpotten: “Het zijn trofeeën die het succes van een club bepalen”
  Play
  Racing Genk
  7

  INTERVIEW. Peter Croonen verkiest bekerwinst boven CL-vetpotten: “Het zijn trofeeën die het succes van een club bepalen”

  Zondag is het D-day voor Racing Genk en Peter Croonen. De Genkse voorzitter kan met de Beker het laatste gaatje op zijn palmares opvullen. En daar hecht Croonen veel belang aan. Meer dan aan prijzengeld en andere vetpotten. “Ik kies de Beker boven CL-kwalificatie. Prijzen zijn het allerbelangrijkste in voetbal.” Croonen had het daarnaast ook over hete hangijzers als de BeNeLiga en de Super League.
 1. De Bilde: "Witsel blijft onze beste verdedigende middenvelder"
  Play

  De Bilde: "Witsel blijft onze beste verdedigen­de middenvel­der"

 2. Bekijk hier nog eens hoe Merlier uit z'n klikpedaal schiet en Nizzolo zich laat ringeloren door katachtige Ewan
  Play
  Giro

  Bekijk hier nog eens hoe Merlier uit z'n klikpedaal schiet en Nizzolo zich laat ringeloren door katachtige Ewan

  12 mei