Racing Genk trapt vanavond de competitie op gang tegen Standard.
Volledig scherm
PREMIUM
Racing Genk trapt vanavond de competitie op gang tegen Standard. © Photo News

Dé hamvraag bij Racing Genk dit seizoen: kunnen de Limburgers Club Brugge opnieuw uitdagen?

Racing GenkBij Racing Genk ‘roetsjen’ - glijden voor de niet-Limburgers - ze het nieuwe seizoen in. Vol vertrouwen. Maar kan het nóg beter dan vorig seizoen? “Binnen de club heerst meer en meer een topsportklimaat”, zegt CEO Erik Gerits. “De Champions League zou de kers op de taart zijn.”

4 reacties

 • jenny charels

  2 maanden geleden
  Natuurlijk is het mogelijk dat Genk een stap vooruit kan zetten, maar .... gemakkelijkshalve vergeet men er bij te zeggen dat Club Brugge er wel 2 vooruit kan zetten. En dus wordt Genk nog iets meer op afstand gezet.
 • nico baelde

  2 maanden geleden
  Als Onuachu vertrekt,is Genk maar een subtopper.
 • Albert de Lovendeghem

  2 maanden geleden
  In de play-offs gaan ze volgend jaar de titel pakken. Club ligt dan uitgeteld op het gras.
 • ROGER DEPREZ

  2 maanden geleden
  Waarom zou Racing weer geen stap voor waarst kunnen zetten, het zal zonder twijfel een beter begin zijn als verleden jaar en dan is alles mogelijk, als de refs hun job ernstig nemen en niet gelijk in de supercup de tweede helft.
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.