Daniel Muñoz.
Volledig scherm
PREMIUM
Daniel Muñoz. © Photo News

Daniel Muñoz over zijn avonturen op de Copa América, Lionel Messi en zijn rol bij KRC Genk: “We gaan dit seizoen voor de titel”

Racing GenkWat een intens eerste jaar voor Daniel Muñoz (25) bij Racing Genk. Vice-kampioen, bekerwinnaar én een bronzen medaille op de Copa América in zijn eerste grote toernooi met Colombia. Nu hij eindelijk even op adem kan komen, is het tijd voor een uitgebreide babbel. “De figuur Messi overstijgt je nationaliteit. Ik heb het gevoel dat iedereen in Zuid-Amerika blij is dat Messi nu de erkenning heeft gekregen die hij verdient.”

0 reacties

 1. Van den Brom voor eerste duel in de Europa League: “Voetballend was ik niet heel erg onder de indruk van Rapid, maar het is een ploeg die met het hart speelt”
  Racing Genk

  Van den Brom voor eerste duel in de Europa League: “Voetbal­lend was ik niet heel erg onder de indruk van Rapid, maar het is een ploeg die met het hart speelt”

  Racing Genk begint morgen aan een nieuwe campagne in de Europa League, de vijfde al. De vier voorgaande keren sloot Genk de poulefase af als groepswinnaar. Trainer John van den Brom hoopt dat zijn team de nodige lessen heeft getrokken uit het gelijkspel tegen Union. “We moeten zakelijker en efficiënter worden.”
 2. Van Sinan Bolat over Deniz Undav tot Christian Kouamé: deze spelers scoorden afgelopen weekend het best in de Gouden 11
  Gouden 11
  4

  Van Sinan Bolat over Deniz Undav tot Christian Kouamé: deze spelers scoorden afgelopen weekend het best in de Gouden 11

  Dit weekend blonken verschillende spelers uit in de Jupiler Pro League. Zo hield Sinan Bolat de nul in de topper tegen Racing Genk, ontpopte Deniz Undav zich andermaal tot seizoensrevelatie bij leider Union en liet Christian Kouamé de netten trillen tegen rode lantaarn Beerschot. Welke spelers staan er nog in de de Gouden 11 van de week? Een overzicht.