BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Coup de théâtre: Trossard vijf jaar langer bij Genk

Verrassende wending in de zaak Leandro Trossard. Waar het er de voorbije dagen vooral op leek dat de 21-jarige flankaanvaller een vertrek wilde forceren bij Genk, heeft hij zijn contract nu verlengd tot 2020. Dat nieuws heeft de club uit Limburg zopas wereldkundig gemaakt.

 1. Danny Vukovic supportert zondagnacht – vanaf 4u45 – vanuit Australië voor z’n ex-club: “Met een biertje erbij. Tegen de zenuwen”
  PREMIUM
  Racing Genk
  3

  Danny Vukovic supportert zondag­nacht – vanaf 4u45 – vanuit Australië voor z’n ex-club: “Met een biertje erbij. Tegen de zenuwen”

  In Sydney lijkt de coronasituatie helemaal onder controle, maskers dragen ze er enkel nog met carnaval. En dus geniet ex-Genkdoelman Danny Vukovic (36) met volle teugen van het leven en zijn gezin, dat binnen twee weken een nieuwe baby verwelkomt. Maar zondagavond – maandagochtend Sydney time – zit hij aan zijn tv-scherm gekluisterd met, jawel, een biertje in de hand.
 2. Tweede zomertransfer van Racing Genk is een feit: Limburgers halen verdediger van Deportivo La Coruña
  KRC Genk
  1

  Tweede zomertrans­fer van Racing Genk is een feit: Limburgers halen verdediger van Deportivo La Coruña

  Racing Genk heeft na Simen Jukleröd zijn tweede zomertransfer beet. Mujaid Sadick is de naam van de centrale verdediger van opleiding. Sadick is 21 jaar en kom over van Deportivo La Coruña, de Spaanse traditieclub die intussen is afgegleden naar de Spaanse derde klasse. Op 12 mei 2018 debuteerde hij op 18-jarige leeftijd in La Liga, maar nadien degradeerde Sadick mee met Deportivo naar de tweede klasse.