Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Bongonda, de motor van Racing Genk ‘uncensored’: “Als ik zie wie er allemaal wordt opgeroepen voor de Rode Duivels...”

KRC Genk“Ik haal nu toch al een hele tijd het niveau dat een selectie voor de Duivels zou rechtvaardigen...” Théo Bongonda (25) is de motor van Racing Genk. Enkel de erkenning ontbreekt. Op de vraag of iemand in België zijn potentieel heeft: “Neen, ik denk het niet.” Théo ‘uncensored’.

13 reacties

 • Roger Van Houdt

  2 maanden geleden
  Is waar wat hij zegt, Vanaken speelt meer achteruit dan vooruit, en de andere nieuwe spelers hun naam ben ik alweer vergeten uitgezonderd klasbak De Ketelaere.De supporters van Anderlecht en Brugge kunnen het weer niet verdragen dat andere clubs ook goede spelers hebben, en meestal spelen die 2 ook nog met 12 man.
 • KATHY PEERS

  2 maanden geleden
  Ik zou eerst nog eens 10 puike wedstrijden afleveren en dan pas over de duivels praten.
 • willy Adriaenssens

  2 maanden geleden
  Ja jongen je hebt ongeluk , je speelt niet in Anderlecht of Brugge .Martinez is Blind voor andere ploegen ,kijk maar de beste verdediger van Belgie De Laet die naam kent hij ook niet ,hij heeft ook pech zoals jij .
 • Augustin Berghmans

  2 maanden geleden
  Twee spelers die een goal maken worden meteen voor gezodelt als gouden schoen, maar er zijn anderen die meer verdiensten hebben. Maar ja dat is journalisten praat.
 • Roger Deprez

  2 maanden geleden
  Als ik zie wie er allemaal wordt opgeroepen heb ik ook mijn bedenkingen, ik denk niet dat Théo veel moet hopen van uit Martinez want hij speelt bij Racing Genk en niet bij Anderlecht en in mindere meten bij Brugge. Spelers die op de bank zitten bij hun ploeg of nauwelijks spelen staan wel in de basis. Voor mensen die het nog niet wisten bij Waregem speelde hij ook de pannen van het dak en ik ben verbaasd dat er commentaar is op zijn oprechtheid.
 1. Chris Froome (35) gelooft nog in vijfde Tourzege: "Ik voel me nog jong"
  Play

  Chris Froome (35) gelooft nog in vijfde Tourzege: "Ik voel me nog jong"

 2. Zo beleeft Kimmer Coppejans, die “geen uitstel verwacht voor Australian Open”, de quarantaine
  Play
  Australian Open

  Zo beleeft Kimmer Coppejans, die “geen uitstel verwacht voor Australian Open”, de quarantai­ne

  18 januari