Paul Onuachu (l) en Eboue Kouassi.
Volledig scherm
Paul Onuachu (l) en Eboue Kouassi. © BELGA

Bij RC Genk is ongerustheid groot: Paul Onuachu positief op corona, Kouassi opgenomen met malaria

Racing GenkDe Nigeriaanse spits van Racing Genk Paul Onuachu (26) heeft positief getest op het coronavirus. En dat is niet de enige tegenslag voor Genk. De Ivoriaan Eboue Kouassi (22) ligt in het ziekenhuis met malaria.

4 reacties

 • Jan Rottiers

  2 jaar geleden
  Er zijn nog genoeg Belgen bij hun beloften.
 • mundone francisca

  2 jaar geleden
  Dat gebeuren zal straks hier in gans Belgie voorkomen.Begreep juist dat eigen bevolking die uit risicolanden komen boetes tot 4000 euro en een gevangenisstraf kan krijgen. Buitenlandse toeristen die uit een rode zone komen moeten niks.Discriminatie tot en met.
 • raymond van der craen

  2 jaar geleden
  Dat ze maar vlug een vaccin ontwikkelen dat werkt anders gaan we nog heel veel menselijke en economische schade oplopen.
 • Ludwig VdB

  2 jaar geleden
  Verplicht iedereen die uit een risicogebied komt in quarantaine te gaan, symptomen of niet.
 1. RC Genk dreigt het drie speeldagen zonder tien internationals te moeten doen, De Condé is woedend: “Dit is competitievervalsing”
  RC Genk
  38

  RC Genk dreigt het drie speeldagen zonder tien internatio­nals te moeten doen, De Condé is woedend: “Dit is competitie­ver­val­sing”

  Racing Genk dreigt het eind januari drie speeldagen zonder haast een volledige basisploeg te moeten doen. Terwijl alle grote Europese competities stilliggen door extra interlandvoetbal in Zuid-Amerika en Azië wordt er in de Jupiler Pro League flink voort gevoetbald. Elke poging tot uitstel van Genk wordt door de andere clubs van tafel geveegd. “Competitief egoïsme zegeviert”, zegt een boze Dimitri de Condé.