1. Vercauteren stelt reis naar Rusland uit om verder te onderhandelen met Genk
  Racing Genk

  Vercaute­ren stelt reis naar Rusland uit om verder te onderhande­len met Genk

  Normaal gezien stapte Frank Vercauteren vandaag op het vliegtuig richting Rusland. Op weg naar vrouw en kind die hij al sinds januari niet meer heeft gezien. Maar Vercauteren heeft zijn trip nu met minstens een week uitgesteld. De ex-coach van Anderlecht staat hoog op het verlanglijstje van Racing Genk en kan op deze manier de komende dagen verder onderhandelen. Als Vercauteren voor Genk kiest, dan komt hij opnieuw bij de club waarmee hij in 2011 al eens landskampioen werd.
 1. Onze Genk-watcher neemt snel afscheid van Hannes Wolf: “Nooit kon hij de juiste snaar raken”
  PREMIUM
  RC Genk

  Onze Gen­k-wat­cher neemt snel afscheid van Hannes Wolf: “Nooit kon hij de juiste snaar raken”

  ln een seizoen waarin enkel de eerste vier zich plaatsen voor play-off 1, regeert hoogspanning. Nadat gisteren Bölöni amper 25 dagen tijd gegund werd, neemt Racing Genk tien maanden na zijn aanstelling afscheid van Hannes Wolf. Ook in de Luminus Arena een heilige schrik om in een vicieuze cirkel terecht te komen. De man die technisch directeur Dimitri de Condé overrompelde in de eerste gesprekken, kon de theorie nooit omzetten in de praktijk. Waarom het niet meer boterde tussen Wolf en zijn spelersgroep.
 1. RC Genk verdient nog 700.000 euro aan transfer van Timothy Castagne naar Atalanta
  RC Genk

  RC Genk verdient nog 700.000 euro aan transfer van Timothy Castagne naar Atalanta

  Racing Genk verdient nog een aardig sommetje aan de transfer van Timothy Castagne. De Rode Duivel verhuist voor 24 miljoen euro van Atalanta naar Leicester City. Racing Genk had geen percentage meer op de doorverkoop, maar krijgt wel nog een opleidingsvergoeding. In het geval van Castagne komt dat neer op een som van 700.000 euro. Castagne kwam in 2011 op 15-jarige leeftijd in de jeugd van Genk terecht. Drie jaar later vierde hij zijn debuut in het eerste elftal, Castagne speelde uiteindelijk drie seizoenen in de Genkse hoofdmacht.