Eduard Aerts snapt de basis wel, maar heeft soms problemen met de touch screen.
Volledig scherm
Eduard Aerts snapt de basis wel, maar heeft soms problemen met de touch screen. © Legreve

"Nooit te oud om te leren... ...maar mijn vingers zijn te dik voor die knopjes»

PUURSHet is een niet alledaags zicht: senioren en studenten die zich samen verdiepen in de wereld van de tablet. Toch waagden de bewoners van het Puurse rusthuis zich gisteren aan zo'n workshop. "We zijn nooit te oud om te leren. Alleen zijn onze vingers soms te dik voor die kleine knopjes."

  1. Directeur Christine Segers neemt na 31 jaar afscheid van academie en geeft fakkel door aan Jonas Violet: “Deze plek is voor ons allebei een tweede thuis”
    PREMIUM
    Willebroek

    Directeur Christine Segers neemt na 31 jaar afscheid van academie en geeft fakkel door aan Jonas Violet: “Deze plek is voor ons allebei een tweede thuis”

    Christine Segers (61) neemt na 31 jaar als directeur afscheid van de academie voor Muziek & Woord in Willebroek. Ze geeft de fakkel door aan Jonas Violet (27), die net als zijn voorganger de Academie nu al als zijn broekzak kent. “We groeiden allebei op in deze school: ik als dochter van voormalig directeur Jan Segers, Jonas in de koperklas van vader Frans Violet. Dat maakt onze band met deze plek eens zo bijzonder”, zegt Segers.