De kantoren van Woonveer Klein-Brabant in het Sociaal Huis van Puurs-Sint-Amands
Volledig scherm
De kantoren van Woonveer Klein-Brabant in het Sociaal Huis van Puurs-Sint-Amands © David Legreve

Woonveer Klein-Brabant start onderzoek naar buitenlandse eigendommen van huurders: “Nog geen concrete aanwijzingen”

Puurs-Sint-Amands, BornemSociale huisvestingsmaatschappij Woonveer Klein-Brabant gaat een onderzoek opstarten naar het bezit van buitenlandse eigendommen van alle huurders. “We hebben geen concrete aanwijzingen of vermoedens, maar de onderzoeken van andere maatschappijen wierpen hun vruchten af”, zegt directeur Bart Smets.

 1. De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartphones
  Tweakers

  De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartpho­nes

  Ben je nog voor je vakantie op zoek naar een nieuwe smartphone? Hecht je veel belang aan de kwaliteit van de bijhorende camera, om zo onvergetelijke vakantiekiekjes en festivalfoto’s te kunnen maken? Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers trakteert je op zijn top drie smartphones-met-de-zotste-camera’s van het moment én geeft ook enkele minder dure alternatieven mee.
 2. Tour de France rijdt De Vaeren binnen: “Bewoners en bezoekers kunnen meegenieten van rijke wielergeschiedenis”
  Rumst/Boom

  Tour de France rijdt De Vaeren binnen: “Bewoners en bezoekers kunnen meegenie­ten van rijke wielerge­schie­de­nis”

  Net op het moment dat Denemarken in de ban is van de start van de Ronde van Frankrijk, sluipt ook in woonzorgcentrum De Vaeren in Reet de wielermicrobe binnen. Het Reetse woonzorgcentrum pakt niet alleen uit met een unieke wielertentoonstelling, de bewoners gaan ook zelf aan de slag op de hometrainer om hun eigen Tour de Vaeren de fietsen. “Ze zullen strijden voor de gele, groene en bolletjestrui.”