Een archiefbeeld van de opbouw van de Winterbar op de Hondsmarkt
Volledig scherm
Een archiefbeeld van de opbouw van de Winterbar op de Hondsmarkt © David Legreve

Winterbar blijft op Hondsmarkt: “Overlast voor buurt zo veel mogelijk beperken”

De Hondsmarkt blijft ook dit jaar de thuis van de populaire Winterbar in Puurs-Sint-Amands. “Dit is dé ideale locatie, maar we hebben begrip voor de opmerkingen van de buren. Met een reeks maatregelen willen we de overlast nu tot een absoluut minimum beperken”, zegt bevoegd schepen Hilde Van der Poorten (CD&V).

0 reacties

 1. "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspecialist voor een betere nachtrust
  HLN Shop

  "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspeci­a­list voor een betere nachtrust

  Lig jij wel eens te woelen in bed en/of heb je het moeilijk er ‘s ochtends uit te komen? Slaapproblemen kunnen op termijn zwaar doorwegen op je gemoed en gezondheid. Word je geplaagd door een ontregelde nachtrust, schiet psycholoog en slaapspecialist Annelies Smolders te hulp. Met haar groepspraktijk Huis Midori reikt de ervaringsdeskundige slaapexpertise en therapie op maat aan, en dat doet ze nu ook online met de masterclass ‘Beter Slapen’. HLN Shop kreeg alvast vijf helpende tips.
 2. Basisschool ’t Kasteeltje zet poorten wagenwijd open voor ouders: “Tijdens coronacrisis was er té weinig contact”
  Puurs-Sint-Amands

  Basis­school ’t Kasteeltje zet poorten wagenwijd open voor ouders: “Tijdens coronacri­sis was er té weinig contact”

  Basisschool ’t Kasteeltje in Puurs-Sint-Amands organiseerde donderdag een openklasdag. Alle ouders waren er een hele dag lang welkom op school, om mee de lessen te volgen en buiten te spelen. “We vinden het heel belangrijk om hen de kans te geven om hun kinderen aan de slag te zien tijdens hun dagelijkse activiteiten op school”, zegt directeur Tom Cornu.