De Belgische winnares van de Dopper Changemaker Hanne Vergauwen test haar eigen ontworpen app samen met haar vriendinnen Ditte, Louise en Evyne.
Volledig scherm
De Belgische winnares van de Dopper Changemaker Hanne Vergauwen test haar eigen ontworpen app samen met haar vriendinnen Ditte, Louise en Evyne. © David Legreve

Winnares Hanne (12) test eigen ‘Cleaner app’ voor het eerst uit: “We kunnen samen spelenderwijs miljoenen stukjes plastic inzamelen”

Puurs-Sint-AmandsHanne Vergauwen (12) uit Puurs-Sint-Amands is de winnares is van de allereerste Belgische editie van de ‘Dopper Changemaker Challenge Junior’. Deze wedstrijd moedigt jongeren aan om oplossingen te zoeken voor plasticvervuiling. Hanne ontwierp een heuse ‘Cleaner app’, en testte die woensdag voor het eerst uit samen met haar vriendinnen en juryvoorzitter Bartel Van Riet.

  1. Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alternatief als sinterklaasgeschenk of kerstcadeau?
    Tweakers

    Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alterna­tief als sinter­klaas­ge­schenk of kerstca­deau?

    Hoop je op een iPhone 14 in je schoentje of onder de kerstboom? Dan ben je er waarschijnlijk aan voor de moeite. Wil je toch nog voor het jaareinde een mooi toestel van Apple uitpakken, dan vormt de veel sneller verkrijgbare iPhone 13 mogelijk een alternatief. Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers plaatst beide modellen naast elkaar.