Francy en Theo Cammaert leiden het familiebedrijf.
Volledig scherm
Francy en Theo Cammaert leiden het familiebedrijf. © David Legreve

Vlaamse opgelegde zure haring van Simar: “Vis is zó gezond, het zou bij veel gezinnen weer wat vaker op het menu mogen staan”

Hun dochters heetten Simonne en Maria, reden genoeg voor Théophiel Van Hemelrijk en zijn broer om hun bedrijf ‘Simar’ te dopen. Zeventig jaar later bestaat de ambachtelijke haringinleggerij en -rokerij in Sint-Amands nog altijd. Met Francy en Theo Cammaert staat de derde generatie aan het roer. “We willen jongeren weer vis leren eten.”

 1. Bestuurder bestelwagen getuigt na horrorcrash met inbrekers op E19: “Ik dacht dat ik mijn kindje van 5 maanden oud nooit meer zou zien”
  Play
  PREMIUM
  Machelen/Buggenhout

  Bestuurder bestelwa­gen getuigt na horror­crash met inbrekers op E19: “Ik dacht dat ik mijn kindje van 5 maanden oud nooit meer zou zien”

  Gekneusde ribben, een schaafwonde aan het scheenbeen en wat verwondingen in het gezicht: dat houdt de 38-jarige Stevy Di Legami uit Buggenhout over aan zijn horrorcrash met drie inbrekers op de E19 in Machelen. Als gewezen motorracer is hij wel wat gewoon, maar toen hij dinsdagmiddag de spookrijdende dieven tegen hoge snelheid op zich af zag komen, keek hij de dood in de ogen. “In twee seconden tijd flitste mijn hele leven voorbij”, getuigt hij.
 1. "We hebben totaal geen uitzicht of einddatum": verpleegster op Covid-afdeling getuigt
  Play

  "We hebben totaal geen uitzicht of einddatum": verpleeg­ster op Co­vid-afdeling getuigt

 2. Niels Destadsbader neemt je mee backstage bij 'The Masked Singer'
  Play
  The Masked Singer

  Niels Destadsba­der neemt je mee backstage bij 'The Masked Singer'