Eerstelijnszone Klein-Brabant/Vaartland neemt deel aan een proefproject rond ‘vaccinatie-apotheken’
Volledig scherm
PREMIUM
Eerstelijnszone Klein-Brabant/Vaartland neemt deel aan een proefproject rond ‘vaccinatie-apotheken’ © David Legreve

Vaccinatiecentrum Puurs-Sint-Amands houdt zich nu al klaar voor heropening in najaar van 2022: “We werken ook aan proefproject met de apothekers, maar het virus zal er ook dan nog zijn”

Puurs-Sint-Amands, Bornem, WillebroekTerwijl de meeste mensen hun derde prik nog moeten krijgen, zouden vaccinatiecentra al bezig zijn met de voorbereidingen voor prik vier. “Ons centrum blijft nog sowieso open tot eind april, met een mogelijke heropening in het najaar van 2022”, klinkt het bij Eerstelijnszone Klein-Brabant Vaartland. De zone neemt ook deel aan een proefproject rond ‘vaccinatie-apotheken’. “We testen uit of het mogelijk is om op termijn de coronavaccins via apotheken te verdelen.

  1. Van Fun-Shop tot HUT: bij deze 6 winkels in de regio Mechelen koop je alles wat je nodig hebt om je kerstboom te versieren
    PREMIUM
    Regio Mechelen

    Van Fun-Shop tot HUT: bij deze 6 winkels in de regio Mechelen koop je alles wat je nodig hebt om je kerstboom te versieren

    Sinterklaas is weer naar Spanje en dat wil zeggen dat de kerstperiode er weer aankomt. Vele gezinnen beginnen stilaan met het versieren van de kerstboom en dompelen hun huis helemaal onder in de kerstsfeer. Tijd dus om je dozen met kerstdecoratie van zolder te halen of gewoon om nieuwe spulletjes te kopen natuurlijk. Onze redactie lijst voor jou alvast zes winkels in de ruime regio rond Mechelen op waar je daarvoor terechtkan: van Fun-Shop in Lier tot HUT in Mechelen.