Jos Hermans kreeg het eerste vaccin tegen COVID-19 toegediend. Hij komt op maandag als laatste aan de beurt in het rusthuis.
Volledig scherm
Jos Hermans kreeg het eerste vaccin tegen COVID-19 toegediend. Hij komt op maandag als laatste aan de beurt in het rusthuis. © David Legreve

Tweede vaccinatie en feestje voor bewoners van woonzorgcentrum Sint-Pieter in Puurs-Sint-Amands: “Taart voor elke afdeling”

Puurs-Sint-AmandsBewoners van het woonzorgcentrum Sint-Pieter in Puurs-Sint-Amands krijgen maandagmiddag hun tweede dosis van het coronavaccin van Pfizer toegediend. De 96-jarige Jos Hermans, die drie weken geleden de eerste prik kreeg, is maandag als laatste aan de beurt. Sint-Pieter viert de komst van de tweede prik met een klein feestje.

 1. Week na eerste vaccinatie van Jos (96) en medebewoners: “Niemand heeft pijn of last, laat dat tweede spuitje maar komen”
  PREMIUM
  Puurs-Sint-Amands

  Week na eerste vaccinatie van Jos (96) en medebewo­ners: “Niemand heeft pijn of last, laat dat tweede spuitje maar komen”

  Exact een week geleden kregen Jos Hermans (96) en zijn medebewoners van woonzorgcentrum Sint-Pieter in Puurs-Sint-Amands de eerste coronavaccins van Vlaanderen toegediend. “We waren op alles voorzien, maar het spuitje bezorgde niemand pijn of last. Dat is een hele opluchting, we zijn klaar voor de tweede dosis op 18 januari”, zegt directeur Fred Rogier.
 1. Dashcam filmt 'wielerterrorist' in Limburg
  Play

  Dashcam filmt 'wielerter­ro­rist' in Limburg

 2. 'Stitchy in Tooki Trouble' is nieuw Belgische videospel voor Switch
  Play
  games

  'Stitchy in Tooki Trouble' is nieuw Belgische videospel voor Switch