Op de N16 botsten twee vrachtwagens tegen elkaar.
Volledig scherm
Op de N16 botsten twee vrachtwagens tegen elkaar. © Tim Van der Zeypen

Trucker gewond na ongeval met andere vrachtwagen

Een trucker is donderdagnamiddag gewond geraakt bij een verkeersongeval op de rijksweg N16. Hij werd overgebracht naar het Universitair Ziekenhuis Antwerpen in Edegem. 

0 reacties

 1. Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttijden
  Livios

  Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttij­den

  Wie deze zomer niet wil puffen in een veel te warm huis, kan investeren in een airco of lucht-luchtwarmtepomp. Dat is een effectieve manier om de temperatuur binnenshuis het hele jaar door comfortabel te houden. In de zomer worden de kamers gekoeld en ontvochtigd en tijdens de winter doet de lucht-luchtwarmtepomp dienst als energiezuinige elektrische bijverwarming. Maar hoe zit het met de wachttijden voor die aircotoestellen? Ben je hopeloos te laat als je er nog eentje wil voor de zomer? Bouwsite Livios vroeg het aan Lieven Verstaen van Daikin.
 2. BELOOFD IS BELOOFD. 10 kilometer aan fietspaden, 50.000 bomen en een grote vernieuwingsoperatie voor Sint-Amands
  PREMIUM
  Puurs-Sint-Amands

  BELOOFD IS BELOOFD. 10 kilometer aan fietspaden, 50.000 bomen en een grote vernieu­wings­ope­ra­tie voor Sint-Amands

  De bestuursperiode van uw gemeentebestuur is ruim halfweg, tijd voor een evaluatie. Komt er iets in huis van de prioriteiten die in 2018 werden gesteld? We selecteren vijf beloftes van het schepencollege, zochten uit wat er al gerealiseerd is en wat er nog op de plank ligt. Vandaag: Puurs-Sint-Amands, de nieuwe fusiegemeente die deze legislatuur een recordbedrag van maar liefst 99 miljoen euro aan investeringen plant. De wegenis- en rioleringsprojecten zijn goed voor 40 miljoen, met onder andere ook tien kilometer aan nieuwe en betere fietspaden. Puurs-Sint-Amands krijgt ook 50.000 nieuwe bomen, met het project ‘Echo’s van de Schelde’ wordt Sint-Amands vernieuwd.
 1. Eens iets anders dan Werchter of Tomorrowland? Ontdek hier alle zomerfestivals in de provincie Antwerpen
  PREMIUM
  Antwerpen

  Eens iets anders dan Werchter of Tomorrow­land? Ontdek hier alle zomerfesti­vals in de provincie Antwerpen

  Drie weekends Tomorrowland, twee weekends Pukkelpop, vier (vier?) weekends Werchter en dan nog eens een extra festival door Tomorrowland en Werchter samen. Het lijkt wel alsof de drie groten van ons land de festivalzomer willen kapen. Maar dat wil niet zeggen dat middelgrote festivals en evenementen zich daar zomaar bij neerleggen. Een bloemlezing van wat er deze zomer zoal in de provincie Antwerpen te beleven valt. Want er bestaat wel degelijk meer dan de Tomorrowlands en Werchters van deze wereld.
 2. "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspecialist voor een betere nachtrust
  HLN Shop

  "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspeci­a­list voor een betere nachtrust

  Lig jij wel eens te woelen in bed en/of heb je het moeilijk er ‘s ochtends uit te komen? Slaapproblemen kunnen op termijn zwaar doorwegen op je gemoed en gezondheid. Word je geplaagd door een ontregelde nachtrust, schiet psycholoog en slaapspecialist Annelies Smolders te hulp. Met haar groepspraktijk Huis Midori reikt de ervaringsdeskundige slaapexpertise en therapie op maat aan, en dat doet ze nu ook online met de masterclass ‘Beter Slapen’. HLN Shop kreeg alvast vijf helpende tips.